Recipes

More

Chicken Chow Mein Recipe

Chicken Chow Mein Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    11
  • SERVING
    3

Craving Chinese takeout but don't have time to cook? SuperChef has the perfect solution! Our street-style chinese flavors Ready To Cook Chow Mein sauce makes it easier than ever to create a delicious and authentic Chicken Chow Mein dish right at home.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Chowmein

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
IN A BOWL, MIX BONELESS CHICKEN WITH THE GIVEN LIQUID MARINATION AND SET ASIDE FOR 15-20 MINS.

2 .
BOIL THE SPAGHETTI AS PER INSTRUCTIONS ON THE PACK. RINSE THROUGH THE TAP WATER, DRIZZLE 1 TBSP OIL, AND SET ASIDE.

3 .
IN A PREHEATED PAN ADD 1/4 CUP OIL AND MARINATED CHICKEN AND COOK FOR A MINUTE THEN ADD ONION AND COOK FOR 2-3 MORE MINS.

4 .
ADD VEGETABLES (CARROT, CABBAGE, AND CAPSICUM) AND COOK FOR 2 MINS WHILE STIRRING.

5 .
NOW ADD BOILED SPAGHETTI AND CHOWMEIN SAUCE AND MIX WELL.

6 .
GARNISH WITH GREEN ONION AND DISH OUT.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک برتن میں چکن اور دیا گیا میرینیشن پیک ڈال کراچھی طرح مکس کریں اور 20-15 منٹ کے لیے رکھ دیں۔

2 .
اب آدھا پیکٹ سپیگیٹی کو پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق ابال لیں۔ پھر اس کو سادہ پانی سے گزار کراس میں 1 کھانے کے چمچ کوکنگ آئل ڈال کر راچھی طرح مکس کر لیں۔

3 .
پھر ایک گرم پین میں1/4 کپ کوکنگ آئل اور میرینٹ کیا چکن ڈال کر ایک منٹ تک پکا لیں پھر اس میں پیاز ڈال کر 3-2 منٹ تک مزید پکائیں۔

4 .
اب اس میں سبزیاں ڈال کر 2 منٹ ٹاس کرتے ہوئے پکائیں۔

5 .
پھر اس میں اُبلی ہوئی سپیگیٹی اور چومن سوس ڈال کر مکس کر لیں۔

6 .
آخر میں اسے سبز پیاز کے ساتھ گارنش کر کے سرو کریں۔

Recipe Tips