Recipes

More

Chicken Chopsuey Noodles Recipe by SooperChef

Chicken Chopsuey Noodles Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    4


Looking for a quick and satisfying meal idea? Look no further than this delectable chicken chop suey noodles recipe made with K&N's Nuggets. 
Do try this at home and let us know your feedback. 

 Ingredients

Ingredients for Crispy Noodles
Ingredients for Chopsuey Pasta
Ingredients for Garnishing

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Heat oil in a pan, spread boiled noodles making it a round. Fry it on low flame until it turns golden brown & crispy. Flip it & cook on low flame from the other side, then set it aside.

2 .
Heat oil in a saucepan, add garlic and for saute it for 1 minute . Add carrots, onions, red bell pepper, and cabbage to the pan. Stir-fry for 2-3 minutes until slightly tender but still crisp.

3 .
Fry K&N’s Nuggets as per instructions on the pack and cut into halves.

4 .
Now add soy sauce, oyster sauce, ketchup, salt, black pepper, sesame oil, water, K&N’s Nuggets and brown sugar. And further cook for 3-4 minutes.

5 .
Heat oil in a pan and fry an egg. Set it aside

6 .
In a bowl, place fried noodles on one side, pour prepared stir fry and top it with fried egg.

7 .
Chicken Chopsuey is ready. Sprinkle spring onions on top and serve hot.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کرسپی نوڈلز بنا نے کے لئے ایک پین میں تیل گرم کر کے اس میں ابلے ہوئے نوڈلز کو گول بنا کر پھیلا دیں پھر اسے ہلکی آنچ پر اس وقت تک بھونیں جب تک کہ یہ سنہری اور کرسپی نہ ہوجائیپھراسے پلٹائیں اور دوسری سائیڈسے ہلکی آنچ پر پکاکر ایک سائیڈ رکھ دیں۔

2 .
سٹر فرائی کے لیے ایک سوس پین میں تیل گرم کرکے اس میں، لہسن ڈال کر ایک منٹ کے لیے ساتے کریں پھر گاجر، پیاز، لال مرچ اور بند گوبھیڈال کر ہلکا نرم لیکن پھر بھی کرکرا ہونے تک دو سے تین منٹ تک بھونیں۔

3 .
پھرپیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N کے نگٹس کو فرائی کریں اور آدھے حصے میں کاٹ لیں۔

4 .
اب اس میں سویا سوس، اویسٹر سوس، کیچپ، نمک، کالی مرچ، تل کا تیل، پانی ,نگٹس اور براؤن شوگر ڈال کر مزید تین سے چار منٹ تک پکائیں۔

5 .
اب ایک پین میں تیل گرم کرکے انڈا فرائی کرلیں۔

6 .
اسیمبلنگ کے لئے ایک پیالے میں تلی ہوئی نوڈلز کو ایک طرف رکھ کرتیار شدہ سٹر فرائی ڈالیں اور اس کے اوپر تلے ہوئے انڈہاڈال دیں۔

7 .
چکن چوپسوئے تیار ہے۔ اوپرہری پیاز چھڑک کر گرم گرم سرو کریں۔

Recipe Tips