Recipes

More

Chicken Potato Soup Recipe by SuperChef

Chicken Potato Soup Recipe by SuperChef

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    60
  • SERVING
    5

Warm up your taste buds with our savory Potato Soup – a bowl of pure comfort! Discover the secrets behind our creamy and delicious Chicken Potato Soup and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chicken stock
Ingredients for Chicken Preparation
Ingredients for Potato Soup Preparation

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a deep pot add water, chicken wings, salt, black peppercorns, onion, garlic and cook for 30 mins. Remove the scum. Now separate the chicken and veggies from stock and reserve the stock for later use.

2 .
In a pan heat oil and add chicken chunks. Cook until chicken changes color.

3 .
Now add black pepper, salt and soya sauce. Cook until chicken is fully done. Set aside.

4 .
In a pot heat oil and garlic. Cook for a minute add then add onion. Cook until translucent.

5 .
Now add potatoes cook for 2-3 minutes. Add flour and mix it well.

6 .
Now add stock and milk mix it well. Add all salt, black pepper powder, white pepper powder and cook for 15-20 minutes or until potato gets soft.

7 .
Now mash the potatoes lightly and add cream. Cook for 1 minute.At last, add chicken chunks and mix it well.

8 .
Now dish it out and serve. Your Potato Soup is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن سٹاک بنانے کے لیے ایک گہرے برتن میں پانی، چکن ونگز، نمک، کالی مرچ، پیازاورلہسن ڈال کر تیس منٹ تک پکائیں پھر اوپر سے سکم اتار لیں۔ اب چکن اور سبزیوں کو سٹاک سے الگ کر لیں اور سٹاک کو بعد کے استعمال کے لیے ایک سائیڈرکھ لیں۔

2 .
چکن بنانے کے لیے ایک پین میں کھانے کاتیل گرم کر کے اس میں چکن ڈال کر اس کا رنگ بدلنے تک پکائیں۔

3 .
اب اس میں کالی مرچ، نمک اور سویا سوس ڈال کر چکن پوری طرح پکنے تک پکائیں.

4 .
پو ٹیٹو سوپ بنانے کے لیے ایک برتن میں کھانے کا تیل میں لہسن کو ایک منٹ تک پکائیں پھراس میں پیاز ڈال کر رنگ ہلکہ ہونے تک پکائیں۔

5 .
پھراس میں آلو ڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں اور میدہ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

6 .
پھراب اس میں سٹاک اور دودھ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں پھرنمک، کالی مرچ پاؤڈراورسفید مرچ پاؤڈر ڈال کرپندرہ سے بیس منٹ یاں آلو نرم ہو جانے تک پکائیں۔

7 .
اب آلو کو ہلکا میش کرکے اس میں کریم ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں اورآخر میں چکن کیوبز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

8 .
چکن پوٹیٹو سوپ تیار ہے۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
19 Sep 2024 06:34 AM
I am very glad to find your website. Thank you Read More