Recipes

More

×

Chili Dry Bread Balls Recipe

Chili Dry Bread Balls Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Craving a crispy, spicy, and delicious snack? Try this Chicken Chilli Dry Crispy Bread Balls Recipe – a perfect Iftar snack for Ramzan! These deep-fried bread balls are stuffed with flavorful chicken, chili, and spices, making them an irresistible treat for any occasion. Whether you’re looking for a quick evening snack or a Ramadan special appetizer, this easy recipe is sure to impress your family and guests.

 Ingredients

Ingredients for Chilli Dry Filling
Ingredients for Chilli Dry Bread Balls

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan, heat oil and add chicken. Cook until the chicken changes color.

2 .
Add Superchef Chilli Dry Sauce (shake it well before use). Cook for 2-3 mins.

3 .
Add capsicum and cook for 2-3 mins. Set aside.

4 .
Take the bread slice and dip it slightly in water. Flatten it in your hands.

5 .
Add chilli dry filling on it and make the ball shape.

6 .
Coat it in breadcrumbs and deep fry over medium flame until crispy and light brown.

7 .
Your Chilli Dry Bread Balls are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چلی ڈرائی فلنگ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کاتیل گرم کر کے اس میں چکن ڈالیں اور اس کا رنگ بدلنے تک پکائیں

2 .
پھراس میں سپر شیف چلی ڈرائی سوس ڈالیں (استعمال سے پہلے اسے اچھی طرح ہلائیں)اور دو سے تین منٹ تک پکائیں۔

3 .
اب اس میں شملہ مرچ ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

4 .
پھرچلی ڈرائی بریڈ بالزبنانے کے لئے بریڈ سلائس کو تھوڑا سا پانی میں ڈبویں اور ہاتھوں میں چپٹا کریں۔

5 .
اب اس پرچلی ڈرائی فلنگ ڈال کربالز بنالیں۔

6 .
پھراسے بریڈ کرمبس میں کوٹ کرکے درمیانی آنچ پر کرسپی اور ہلکا براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

7 .
چلی ڈرائی بریڈ بالز تیار ہیں۔

Recipe Tips