Indulge in the rich and creamy goodness of our White Sauce Pasta Recipe! Learn how to make Creamy Chicken Alfredo Pasta for a mouthwatering meal that will leave you wanting more. Perfectly seasoned and easy to make, this dish is sure to impress!
Ingredients
Ingredients for Boiled Macaroni:
Ingredients for White Sauce:
Ingredients for Creamy Alfredo Macaroni:
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
In a pot heat water and bring it to a boil. Add salt and mix it well. Add Kolson Penne Macaroni and cook for 7-9 mins or until 80% done.
2 .
Drain water and rinse under cold running water. Add oil and mix it well. set aside.
3 .
Heat butter on a pan over low flame and add flour. Cook until it turns golden brown. Add milk gradually while stirring. Add chicken broth and cook until it thickens.
4 .
Add cream, cheese, Kolson Creamy Alfredo Recipe Sachet and stir it well. Continue stirring to avoid lumps. Set aside.
5 .
In a separate pan heat oil and add garlic. Cook until it starts to turn brown. Add chicken and cook for 4-5 mins.
6 .
Add remaining Kolson Creamy Alfredo Recipe Sachet, water and cook until chicken is done.
7 .
Now add boiled Kolson Penne Macaroni int the gravy and pour white sauce mixture. Mix it well and serve hot.
8 .
Your Creamy Alfredo Macaroni is ready.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
ابلی ہوئی میکرونی بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی گرم کرکے ابال لیں۔ اب اس میں نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کر یں۔پھر اس میں کولسن پینی میکرونی ڈال کر سات سے نو منٹ یااسی فیصد پکنے تک پکائیں۔
2 .
اب میکرونی کو ٹھنڈے پانی میں چھان لیں اور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
3 .
وائٹ سوس بنانے کے لئے ایک پین میں مکھن کو ہلکی آنچ پر گرم کرکے اس میں میدہ ڈال کر گولڈن براؤن ہونے تک پکائیں۔اب ہلاتے ہوئے آہستہ آہستہ دودھ ڈالیں۔پھر اس میں چکن یخنی ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں۔
4 .
اب اس میں کریم، چیز، کولسن کریمی الفریڈو ریسپی ساشے ڈال کر اسے اچھی طرح مکس کریں۔
5 .
کریمی الفریڈو میکرونی بنانے کے لئے ایک الگ پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر براؤن ہونے ہونے تک پکائیں۔اب اس میں چکن ڈال کرچار سے پانچ منٹ تک پکائیں۔
6 .
اب اس میں بقیہ کولسن کریمی الفریڈو ریسپی ساشے اور پانی ڈال کر چکن پکنے تک پکائیں۔
7 .
پھر اس گریوی میں ابلی ہوئی کولسن پینی میکرونی ڈال کر وائٹ سوس مکسچر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔