Recipes

More

×

Crispy Kabab Sticks Recipe

Crispy Kabab Sticks Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Make these Crispy Kabab Sticks for a delicious Ramzan Iftar! These Crispy Kabab Sticks are crunchy on the outside and juicy inside, making them a must-have for iftar. Try this easy and tasty recipe today! 

 Ingredients

Ingredients for Kabab Mixture
Ingredients for Crispy Kabab Sticks

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot add chicken, daal chana, onion, red chili powder, coriander powder, turmeric powder, salt, ginger garlic paste, red chili flakes, water and cover and cook for 20-25 mins or until water dries out.

2 .
Now transfer it to a chopper and add green coriander. Remove the bones from the chicken before adding to the chopper.

3 .
Now chop it well to make kabab mixture. Directions for Crispy Kabab Sticks Preparation:

4 .
Take the kabab mixture in the palm of your hands and make cylindrical sticks.

5 .
Dip them in beaten eggs, coat in breadcrumbs. Note: They can be frozen in an airtight container in for up to 1 month

6 .
Now deep fry them until crispy and golden brown.

7 .
Your Crispy Kabab Sticks are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کباب مکسچر بنانے کے لئے ایک برتن میں چکن، دال چنا، پیاز، لال مرچ پاؤڈر، دھنیا پاؤڈر، ہلدی پاؤڈر، نمک، ادرک لہسن کا پیسٹ، کُٹی لال مرچیں اورپانی ڈال کربیس سے پچیس منٹ یا پانی خشک ہونے تک پکائیں۔

2 .
اب اس مکسچرکو ایکچوپر میں ڈال کرہرا دھنیا ڈالیں۔چوپر میں ڈالنے سے پہلے چکن سے ہڈیوں کو ہٹا دیں۔

3 .
پھر اس کباب مکسچرکو بنانے کے لیے اسے اچھی طرح چوپ کرلیں۔

4 .
کرسپی کباب سٹکس بنانے کے لئے اپنے ہاتھوں کی ہتھیلی میں کباب مکسچر لے کرکباب سٹکس بنا لیں۔

5 .
اب انہیں پھینٹے ہوئے انڈوں میں ڈبو کر بریڈ کرمبس میں کوٹ لیں۔ نوٹ: انہیں ایک ایئر ٹائٹ کنٹینر میں ایک ماہ تک فریز کیا جا سکتا ہے۔

6 .
پھر انہیں کرسپی اور گولڈن براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

7 .
کرسپی کباب سٹکس تیار ہیں۔

Recipe Tips