Recipes

More

Matka White Sauce Cheesy Pasta Recipe

Matka White Sauce Cheesy Pasta Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Ever tried Cheesy White Sauce Cheesy  Pasta in Clay Pot? Try out this cheesy and delicious Matka White Sauce Pasta. Its Cheesy Bite will make you want more. Do not forget to share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for boiled pasta:
Ingredients for Chicken preparation:
Ingredients for White sauce pasta:
Ingredients for Matka Pasta:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water and add salt and oil and bring it to a boil.

2 .
Add pasta and boil until it’s 80% done. Strain through chilled water and set aside.

3 .
In a bowl add boneless chicken, soy sauce, chili sauce, vinegar, black pepper powder, red chili flakes and mix well. Marinate for 30 minutes.

4 .
In a pan heat oil and add marinated chicken. Cook until chicken is fully done. Set aside.

5 .
In a pan heat oil and add garlic, cook for a minute. Add cream and cook until starts to simmer.

6 .
Add black pepper, soy sauce, salt, oregano and cook for a minute. Add pasta water, boiled pasta and mix well. Now add cooked chicken, mushrooms, olives and cook for 1-2 minutes.

7 .
Now transfer the pasta into a clay pot. Top it with mozzarella cheese and bake at 180 degrees for 2-3 minutes or until cheese melts.

8 .
Your Cheesy Baked Pasta is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ابلا ہوا پاستا بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر ابلنے دیں۔

2 .
اب اس میں پاستا ڈال کر اسی فیصد پکنے تک پکائیں۔

3 .
چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن بون لیس، سویا سوس، چلی سوس، سرکہ، کالی مرچ پاؤڈر اور کٹی لال مرچیں ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے تیس منٹ میرینیٹ ہونے کے لئے رکھ دیں۔

4 .
ایک پین میں تیل گرم کرکے اس میں میرینیٹ کیا ہوا چکن ڈال کر اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔

5 .
وائٹ سوس پاستابنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کرایک منٹ تک پکائیں۔اب اس میں کریم ڈال کر ابلنے تک پکائیں۔

6 .
پھر اس میں کالی مرچ، سویا سوس، نمک اور اوریگانو ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔ اب اس میں پاستا پانی اورابلا ہوا پاستا ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔پھر اس میں پکا ہوا چکن، مشروم اور زیتون ڈال کرایک سے دو منٹ تک پکائیں۔

7 .
اب پاستا کو مٹی کے برتن میں ڈال کر اس پر موزریلا چیز ڈالیں اور ایک سواسی کے درجہ حرارت دو سے تین منٹ یا چیز پگھلنے تک پکائیں۔

8 .
مزیدار مٹکا وائٹ سوس پاستا تیار ہے۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
19 Sep 2024 06:34 AM
I am very glad to find your website. Thank you Read More