Recipes

More

No-Bake Chocolate Biscuit Cake Recipe by SuperChef

No-Bake Chocolate Biscuit Cake Recipe by SuperChef

  • PREP TIME
    4
  • COOK TIME
    5
  • SERVING
    7

No Bake Chocolate Biscuit Cake is a perfect partner for your special occasions. Add the sweetness of this Chocolate Cake to your moments and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chocolate Syrup:
Ingredients for Chocolate Ganache
Ingredients for Assembling

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan add coco powder, sugar, and water, salt and vanilla essence and mix it well-cooked it for 2-3 minutes and add butter and cook until it thickens in consistency. Let it cool at room temperature.

2 .
Crush Digestive Biscuits in big pieces.

3 .
Mix prepared chocolate syrup in biscuits and set in cake mold. Refrigerate it for 3-4 hours.

4 .
Melt dark chocolate along with Nestlé MilkPak Dairy Cream and microwave for 1 minute. Now mix them well until chocolate melts in the cream.

5 .
Layer the cake with ganache and refrigerate it for 1-2 hours.

6 .
Now take the prepared cake, add chocolate chips to the sides of the cake.

7 .
Decorate the cake with chocolate frosting.

8 .
Decorate the cake with chocolate frosting. No Bake Chocolate Cake is ready


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چاکلیٹ سیرپ بنانے کے لئے ایک پین میں کوکو پاؤڈر، چینی، پانی، نمک اور ونیلا ایسنس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں پھر اسے دو سے تین منٹ تک پکائیں پھر مکھن ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں اب اسے کمرے کے درجہ حرارت پر ٹھنڈا ہونے دیں۔

2 .
پھرڈائجسٹو بسکٹ کو بڑے ٹکڑوں میں توڑ لیں۔

3 .
ب تیارکیا ہو ے چاکلیٹ سیرپ کو بسکٹ میں مکس کریں اور کیک مولڈ میں سیٹ کریں پھر اسے تین سے چارگھنٹے کے لیے فریج میں رکھیں۔

4 .
چاکلیٹ گیناش بنانے کے لئے ڈارک چاکلیٹ کو نسلے ملک پیک دیری کریم کے ساتھ پگھلا کر ایک منٹ کے لیے مائکروویو میں رکھیں پھر اسے اچھی طرح مکس کریں جب تک کہ چاکلیٹ کریم میں اچھے سے ملٹ نہ ہو جائے۔

5 .
اب کیک کو گیناش کے ساتھ لیئر کریں اور اسے ایک سے دوگھنٹے کے لیے فریج میں رکھیں۔

6 .
سیمبلنگ کے لئے اب تیار کیا ہواکیک لیں اورکیک کے اطراف میں چاکلیٹ چپس ڈال دیں۔

7 .
پھرکیک کو چاکلیٹ فراسٹنگ سے سجائیں۔

8 .
نوبیک چاکلیٹ کیک تیار ہے۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
19 Sep 2024 06:34 AM
I am very glad to find your website. Thank you Read More