Indulge in this rich and creamy No-Bake Chocolate Mousse Cake. It's perfect for any occasion, requires no oven, and is ready in just minutes. Make this No-Bake Chocolate Mousse Cake TODAY.
Ingredients
Ingredients for Cake Base
Ingredients for Ganache
Ingredients for Mousse
Ingredients for Assembling
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
In a grinder add biscuits and grind them well. add Nestlé MilkPak Unsalted Dairy Butter and grind them again.
2 .
Transfer them to a cake mold and refrigerate for 15-20 mins. set aside.
3 .
In a bowl add chocolate, Nestlé MilkPak Dairy Cream and microwave for a minute.
4 .
Now mix it well until chocolate melts and set aside.
5 .
In a bowl add egg yolks, sugar and beat until pale in color. set aside.
6 .
6. In another bowl add Nestlé MilkPak Dairy Whipping Cream and beat until fluffy and stiff peaks form.
Note: 1. Chill overnight in fridge (do not put in freezer to chill, cream won't whip once it gets cold temperature shock)
Note: 2. Whip with electric beater
7 .
Add Nestlé MilkPak Dairy Cream to it and beat it again. add egg yolk mixture to it and beat again.
8 .
Now divide it into 3 parts.
9 .
In one part add 1 cup of chocolate ganache and beat it well. in second part add 1/2 cup of chocolate ganache and beat it well.
10 .
Leave the third part as it is.
11 .
On the prepared cake base add layers of prepared chocolate mousses and whipped cream.
12 .
Garnish it with cocoa powder and chocolate shavings. Your No Bake Mousse Cake is ready.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
کیک بیس بنانے کے لئے گرائنڈر میں بسکٹ ڈال کر اچھی طرح پیس لیں پھر اس میں نیسلے ملک پیک انسالٹیڈڈیری بٹرڈال کر دوبارہ پیس لیں۔
2 .
اب انہیں کیک کے سانچے میں ڈال کرپنرہ سے بیس منٹ تک فریج میں رکھیں۔
3 .
گناش بنانے کے لئے ایک باؤل میں چاکلیٹ، نیسلے ملک پیک ڈیری کریم ڈال کر ایک منٹ کے لیے مائکروویو کریں۔
4 .
پھر اسے چاکلیٹ میلٹ ہونے تک اچھی طرح مکس کریں۔
5 .
موس بنانے کے لئے ایک باؤل میں انڈے کی زردی اورچینی ڈال کر رنگ ہلکا ہونے تک بیٹ کریں۔
6 .
اب ایک اور باؤل میں نیسلے ملک پیک وہپنگ کریم ڈال کر فلفی ہونے تک بیٹ کریں۔
نوٹ: کریم کورات بھر فریج میں ٹھنڈا کریں (ٹھنڈا کرنے کے لیے فریزر میں نہ رکھیں، ورنہ یہ وہپ نہیں ہوگی)
نوٹ:الیکٹرک بیٹر کے ساتھ بیٹ کریں۔
7 .
پھر اس میں نیسلے ملک پیک ڈیری کریم ڈال کر دوبارہبیٹ کریں پھر اس میں انڈے کی زردی کامکسچرڈال کر دوبارہ پھینٹیں۔
8 .
اب اسے تین حصوں میں تقسیم کریں۔
9 .
پھرایک حصے میں ایک کپ چاکلیٹ گناش ڈال کر اچھی طرح بیٹ کر لیں اب دوسرے حصے میں آدھاکپ چاکلیٹ گاگناش ڈال کر اچھی طرح پھینٹ لیں۔
10 .
اب کریم کاتیسرا حصہ اسی طرح چھوڑ دیں۔
11 .
اسیمبلنگ کے لئے تیارکیک بیس پر تیار چاکلیٹ موس اور وہپڈکریم کی تہیں ڈالیں۔
12 .
نو بیک موس کیک تیار ہے۔اسے کوکو پاؤڈر اور چاکلیٹ شیونگ سے گارنش کریں۔