Recipes

More

Pink Sauce Pasta Recipe

Pink Sauce Pasta Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Pink Sauce Pasta is a treat for all the pasta lovers out there. This simple pasta is amazing in taste and super easy to make. Serve this Pink Sauce Pasta with K&N's Thunder Fillet and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan, heat olive oil and saute garlic on medium flame for few seconds. Add tomato puree and paste along with ½ cup milk and cook until starts to simmer.

2 .
Add cream and cook for 1-2 mins. Then add salt, black pepper, oregano, thyme, red chili flakes and cook for a minute.

3 .
Add boiled penne pasta and cook for another minute.

4 .
Fry K&N’s Thunder Fillet as per instructions on the pack.

5 .
Cut each K&N’s Thunder Fillet in 5 strips and place them on top of the pasta.

6 .
Your Pink Sauce Pasta is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں زیتون کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر درمیانی آنچ پر چند سیکنڈ کے لیے بھون لیں۔اب اس میں ٹماٹر پیوری اور آدھا کپ دودھڈال کر ابلنے تک پکائیں۔

2 .
پھر اس میں کریم ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکائیں۔ اب اس میں نمک، کالی مرچ، اوریگانو، تھائم اور کٹی لال مرچیں ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔

3 .
اب اس میں ابلا ہوا پین پاستا ڈال کر مزید ایک منٹ تک پکائیں۔

4 .
پھر پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق تھنڈر فلٹس فرائی کر لیں۔

5 .
اب ہر تھنڈرفلٹس کو پانچ سٹرِپس میں کاٹ کر پاستا کے اوپر رکھیں۔

6 .
پنک سوس پاستا تیار ہے۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
19 Sep 2024 06:34 AM
I am very glad to find your website. Thank you Read More