Recipes

More

Tandoori Macaroni with Tender Pops Recipe

Tandoori Macaroni with Tender Pops Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Tandoori macaroni is a delightful recipe for all pasta lovers. A traditional tandoori taste to your pasta with K&N's Tender Pops is going to water your mouth for more. Give this tandoori macaroni recipe a try and share your feedback with us.

 Ingredients

Tandoori Masala Preparation:
Ingredients for Sautéed Vegetables:
Tandoori Macaroni Preparation:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a grinder add roasted cumin, coriander, fennel seeds, green cardamom, black cardamom, cinnamon, black peppercorns, cloves, mace, star anise, salt, chili powder, kashmiri chili powder, dried fenugreek, tatri, and food color.

2 .
Grind again until fine powder has formed. Your tandoori masala is ready. Keep aside until used.

3 .
Now, in a frying pan, heat oil. Add carrots, capsicum, sweet corn, broccoli, tomatoes and saute for a minute over high flame. Sprinkle salt and black pepper and toss over high flame for another minute. Take off the flame and keep aside.

4 .
Dry K&N’s Tender Pops as per instructions on pack. Set aside.

5 .
Heat butter and oil in a pan. Saute garlic for a minute. Add flour, mix and cook for a minute on low heat.

6 .
Gradually add milk while stirring in continuously until no lumps remain. Keep cooking for 2-3 minutes.

7 .
Add tandoori masala and ketchup and cook for 2 minutes. Add boiled macaroni, sauteed vegetables. Give it a good mix.

8 .
Give it a coal smoke for a minute.

9 .
Dish out the tandoori macaroni and top with prepared K&N’s Tender Pops and garnish with cream and parlsey.

10 .
Your Tandoori macaroni is ready. Serve hot and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
تندوری مصالحہ بنانے کے لئے ایک گرینڈر میں روسٹ کیا ہوا ذیرہ، دھنیا، سونف، سبز الائچی، کالی الائچی، دار چینی، ثابت کالی مرچیں، لونگ، جاوتری، بادیان، نمک، چِلی پاؤڈر، کشمیری سرخ پاؤڈر، خشک میتھی، ٹاٹری اور کھانے کا رنگ ڈال کر گرینڈ کر لیں۔

2 .
اب اسے دوبارہ اچھی طرح پاؤڈر بننے تک گرینڈ کر لیں، تندوری مصالحہ تیار ہے۔

3 .
ساتے کی ہوئی سبزیاں بنانے کے لئے ایک فرائی پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں گاجریں، شملا مرچ، سویٹ کارن، بروکلی اور ٹماٹر ڈال کر تیز آنچ پر ایک منٹ پکائیں۔اب اس پر نمک اور کالی مرچیں چھڑک کر تیز آنچ پر مزید ایک منٹ پکائیں اور چولہا بند کرکے سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
تندوری میکرونی بنانے کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق ٹینڈر پوپس تیار کر لیں۔

5 .
اب ایک پین میں مکھن اور کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔پھر اس میں میدہ ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے ہلکی آنچ پر ایک منٹ پکائیں۔

6 .
پھر اس میں تھوڑا تھوڑا کرکے دودھ ڈالیں اور دو سے تین منٹ پکائیں۔

7 .
اب اس میں تندوری مصالحہ اور کیچپ ڈال کر دو منٹ پکائیں۔پھر اس میں ابلی ہوئی میکرونی اور ساتے کی ہوئی سبزیاں ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

8 .
پھر کوئلے سے ایک منٹ دھواں دیں۔

9 .
اب ایک سرونگ ڈِش میں تندوری میکرونی ڈالیں اور اس پر ٹینڈر پوپس رکھ کر کریم اور پارسلے سے گارنش کریں۔

10 .
مزیدار تندوری میکرونی تیار ہے۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
03 Feb 2022 08:04 PM
I am very glad to find your website. Thank you Read More