Recipes

More

Donuts Recipe

Donuts Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Donuts Recipe shows you how to make soft, fluffy, and delicious homemade donuts from scratch. Try this simple and tasty donuts recipe for a delightful sweet treat!

 Ingredients

Ingredients for Chocolate Ganache
Ingredients for Dough
Ingredients for Dough

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add dark chocolate, cream and microwave it for a minute. Now mix it until chocolate melts. Set aside.

2 .
In a bowl add flour, egg, icing sugar, yeast, salt, butter, lukewarm milk and knead a smooth dough.

3 .
Now grease the dough with butter and cover with cling film. Let it rest until the dough doubles in size.

4 .
Take the prepared dough and roll it out into a flat sheet. Now cut small circles from it. Cut even small circles within those circles.

5 .
Remove the smaller circles. Place the prepared circle-shaped dough on a tray and cover with a cloth. Let them rest for 25-20 mins.

6 .
Now deep fry them over medium-low flame until light brown. Set aside.

7 .
Garnish them with prepared chocolate ganache, cream, sprinkle and serve. Your Donuts are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چاکلیٹ گناش بنانے کے لئے ایک باؤل میں ڈارک چاکلیٹ اورکریم ڈال کر ایک منٹ کے لیے مائیکروویو میں رکھیں پھر اسے چاکلیٹ میلٹ ہونے تک مکس کریں۔

2 .
ڈو بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، انڈا، آئسنگ شوگر، خمیر، نمک، مکھن، نیم گرم دودھ ڈال کرنرم اڈو گوندھ لیں۔

3 .
اب تیارڈوکو مکھن سے گریس کرکے کلنگ فلم سے ڈھانپ دیں اورسائز میں دوگناہونے تک چھوڑ دیں۔

4 .
ڈونٹس بنانے کے لئیتیارڈو کو فلیٹ شیٹ میں رول کرکر کے چھوٹے دائرے کاٹ کر ان کے اندر چھوٹے دائرے کاٹ لیں۔

5 .
اب چھوٹے دائیروں کو نکال کر کپڑے سے ڈھانپ دیں اور بیس سے پچیس منٹ تکچھوڑ دیں۔

6 .
پھر انہیں درمیانی آنچ پر ہلکے براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

7 .
ڈونٹس تیار ہیں۔چاکلیٹ گناش، کریم اور سپرنکل سے گارنش کریں۔

Recipe Tips