Lemon Butter Chicken Thigh is one juicy and flavourful recipe that you would love to try for dinner. It's a tempting and well-cooked, easy yet fancy meal made in lemon butter sauce. Make this Lemon Butter Chicken Thigh with Nurpur Butter and let us know how it turned out.
Ingredients
Ingredients for Chicken Seasoning:
Ingredients for Lemon Butter Chicken:
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
Season chicken thigh pieces with salt, pepper, and paprika. Rest for 10-15 minutes.
2 .
Melt butter in a skillet, and cook the seasoned chicken thighs for 3-4 minutes from each side over medium to high flame or until golden on the surface. Keep aside.
3 .
In the same skillet, melt more butter, saute garlic until it starts to get golden. Add stock, salt, pepper and simmer for a minute.
4 .
Add lemon juice and cook for another minute. Then add the cooked chicken pieces and let cook for 2-3 minutes.
5 .
Add lemon slices and garnish with parsley. Your Lemon Butter Chicken Thighs are ready to serve.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
چکن تھائی پیسیز پرنمک، کالی مرچ اور پیپریکا کیچھڑکیں اور دس منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔
2 .
اب ایک پین میں مکھن پگھلا کر چکن تھائی کو ہر سائیڈ سے تین سے چار منٹ یا گولڈن براؤن ہونے تک پکائیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔
3 .
پھر اسی پین میں مزید مکھن پگھلائیں اور لہسن گولڈن ہونے تک بھون لیں۔اب اس میں یخنی اور نمک ڈال کر ایک منٹ دم پر رکھ دیں۔
4 .
اب اس میں لیموں کا رس ڈال کر مزید ایک منٹ پکائیں۔ پھر اس میں پکے ہوئے چکن کیپیسیز ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔
5 .
لیموں کے سلائسز اور پارسلے سے گارنش کریں۔مزیدار لیمن بٹر چکن تھائی تیار ہیں۔