Recipes

More

Lemon Butter Fish Recipe

Lemon Butter Fish Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Lemon Butter Fish recipe is the perfect combination of tangy and creamy flavors that make your seafood shine.  Elevate your seafood cooking with this delicious recipe today! 

 Ingredients

Ingredients for Fish
Ingredients for Lemon Butter Sauce

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add fish, flour, chili sauce, black pepper powder, and garlic powder, salt and mix it well. Rest for 15-20 mins.

2 .
In a pan heat oil and place marinated fish. Cook each side for 3-4 mins. Set aside.

3 .
In a pan heat butter and cook until it melts. Add garlic and cook for a minute.

4 .
Add flour and cook for 1-2 mins. Add chicken stock, lemon juice, crushed black pepper, salt and cook for 2-3 mins.

5 .
Your lemon butter sauce is ready. Serve it with the prepared fish and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
مچھلی بنانے کے لئے ایک باؤل میں مچھلی، میدہ، چلی سوس، کالی مرچ پاؤڈر،لہسن پاؤڈراور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور پندرہ سے بیس منٹتک چھوڑ دیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں میرینیٹ کی ہوئی مچھلی رکھیں اور دونوں طرف سے تین سے چارمنٹ تک پکائیں۔

3 .
لیمن بٹرسوس بنانے کے لئے ایک پین میں مکھن کو گرم کرکے اس کو میلٹ ہونے تک پکائیں پھر اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔

4 .
اب اس میں میدہ ڈال کرایک سے دو منٹ تک پکائیں پھر اس میں چکن سٹاک، لیموں کا رس، پسی ہوئی کالی مرچ اورنمک ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔ لیمن بٹر سوس تیار ہے

5 .
لیمن بٹر فیش تیار ہے۔ سوس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips