Recipes

More

Chicken Manchurian Recipe

Chicken Manchurian Recipe

  • PREP TIME
    5
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    4

Craving Chinese takeout without the hassle? SuperChef brings you the ultimate convenience with our Ready To Cook Manchurian sauce! In this video, we'll show you how to whip up a delicious and authentic Chicken Manchurian dish using our pre-made sauce. It's quick, easy, and packed with flavor.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Manchurian

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
IN A BOWL, MIX THE CHICKEN WITH THE GIVEN PACK OF DRY POWDER AND EGG WHITE. LET IT REST FOR 15-20 MINS.

2 .
DEEP FRY THE CHICKEN IN HOT OIL FOR 3-4 MINUTES UNTIL IT'S LIGHTLY GOLDEN, THEN SET IT ASIDE.

3 .
POUR MANCHURIAN SAUCE INTO THE PAN, ADD 1½ CUP OF WATER, AND COOK FOR 5-6 MINUTES.

4 .
ADD THE COOKED CHICKEN AND COOK FOR ANOTHER 3-4 MINUTES WHILE STIRRING. OR UNTIL DESIRED CONSISTENCY.

5 .
DISH OUT AND GARNISH WITH GREEN ONION(OPTIONAL). SERVE WITH FRIED RICE (OR RICE OF YOUR CHOICE).


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں چکن، دیا گیا خشک پاؤڈر اور انڈہ ڈال کر مکس کریں۔ اور پندرہ سے بیس منٹ کے لئے چھوڑ دیں۔

2 .
پھرگرم کھانے کے تیل میں اس چکن کوتین سے چار منٹ یا بلکہ سنہری ہونے تک ڈیپ فرائی کریں اور ایک طرف رکھ دیں۔

3 .
ایک پین میں منچورین سوس اور ½ 1 کپ پانی ڈال کر مکس کریں اور 6-5 منٹ تک پکائیں

4 .
پھر اس میں فرائی کیا ہوا چکن ڈال کر مزید 4-3منٹ تک بلاتے ہوئے پکائیں۔ یا جب تک گریوی اۤپ کی خواہش کے مطابق نہ ہو جائے

5 .
پھر اسے ڈش آؤٹ کریں اور ہری پیاز سے گارنش کریں اور فرائیڈ رائس یااپنی پسندہ کے چاولوں کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips