Recipes

More

Baked Chicken Fingers Recipe

Baked Chicken Fingers Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    6

Research Content

Baked Chicken Fingers Recipe have unique and tempting taste. Delight of crunch to level up this aromatic Baked Chicken Fingers Recipe. Try it and share your thoughts with us.


 Ingredients

Ingredients of chicken fingers:
Ingredients for Honey mustard sauce:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take chicken breast, cut them into strips and set aside.

2 .
In a bowl add lukewarm milk, lemon juice and mix it well. Leave it for 8 to 10 minutes and your buttermilk is ready.

3 .
Take chicken strips, dip them in buttermilk for 10 minutes.

4 .
In a bowl mix corn flakes crumbs, flour, parsley, thyme, basil, garlic powder, onion powder, red chili flakes, black pepper, salt and mix it all well.

5 .
Take chicken strips and coat them in corn flakes mix properly by gently pressing them to .

6 .
Bake them in preheated oven for 15 to 20 minutes or until chicken is properly cooked.

7 .
In a bowl mix dijon mustard, honey, olive oil, lemon juice, red chili flakes, black pepper and salt.

8 .
Your sauce is ready, serve with freshly baked chicken fingers and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بون لیس لیں اور سٹرپس میں کاٹ کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
ایک باؤل میں دودھ، لیموں کا رس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور دس منٹ کے لئے چھوڑ دیں۔

3 .
اب چکن سٹرِپس کو تیار کئے ہوئے بٹر ملک میں دس منٹ کے لئے ڈال دیں۔

4 .
پھر ایک باؤل میں کارن فلیکس، میدہ، پارسلے، تھائم، بیزل، لہسن پاؤڈر، پیاز پاؤڈر، کٹی لال مرچ، کالی مرچ اور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

5 .
اب چکن سٹرِ پس کو تیار کئے ہوئے کارن فلیکس مکسچر میں اچھی طرح کوٹ کر لیں۔

6 .
پھر چکن فنگرز کو پہلے سے گرم اوون میں پندرہ سے بیس منٹ کے لئے بیک کرلیں۔

7 .
ایک باؤل میں ڈیجن مسٹرڈ، شہد، زیتون کا تیل، لیموں کا رس، کٹی لال مرچ، کالی مرچ اور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

8 .
ساس تیار ہے اوربیکڈ چکن فنگرز کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
03 Feb 2022 08:04 PM
I am very glad to find your website. Thank you Read More