Bounty Bars, a chocolaty treat for you to try at home. Filled with coconut filling, this chocolaty bar will make your want more. Try out this Bounty Bar at home and let us know how it turned out.
Ingredients
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
In a pan heat milk and add sugar and dissolve it on low medium flame. Now add condensed milk and cook for 5-6 minutes.
2 .
Now add desiccated coconut and cook until the milk evaporates. Take off flame and let it cool at room temperature.
3 .
In another pan heat water and bring it to boil. Place the bowl on pan and add chocolate chunks in it. mix it well and let it melt.
4 .
Now take the prepared coconut mixture, give them bar shape with the help of your hands and freeze for 20 minutes.
5 .
Take the coconut bar, dip it in melted chocolate and freeze it again for 30-40 minutes.
6 .
Serve and enjoy.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
ایک پین میں دودھ گرم کرکے اس میں چینی ڈالیں اور ہلکی آنچ پر پکنے دیں۔اب اس میں کنڈینسڈ ملک ڈال کر پانچ سے چھ منٹ پکائیں۔
2 .
اب اس میں کوکونٹ پاؤڈر ڈال کر دودھ خشک ہونے تک پکائیں اور چولہا بند کرکے ٹھنڈا ہونے دیں۔
3 .
پھر ایک دوسرے پین میں پانی ڈال کر ابلنے دیں اور اس میں باؤل رکھ کر چوکلیٹ چنکس رکھ کر اچھی طرح مکس کر لیں اور چوکلیٹ پگھلنے دیں۔
4 .
اب تیار کیا ہوا کوکونٹ مکسچر لے کر اپنے ہاتھوں سے بار کی شکل بنائیں اور بیس منٹ فریج میں رکھ دیں۔
5 .
پھر کوکونٹ بار لے کر پگھلی ہوئی چوکلیٹ میں ڈال کر نکال لیں اور دوبارہ تیس سے چالیس منٹ فریج میں رکھ دیں۔
6 .
مزیدار باؤنٹی چوکلیٹ بارز تیار ہیں کاٹ کر سرو کریں۔