Bread kachori Recipe
Bread kachori Recipe
Research Content
Wonderful snack for Iftar Bread Kachori Recipe. You can either heat over a pan or deep fry. Save the recipe for Ramadan.
Ingredients:
2 Boiled Potatoes (meshed)
1/2 Chicken Breast (boiled & shreded)
2-3 chopped green chilli
Salt to taste
1 cup boiled peas
1-2 tsp Chaat Masala
1 tsp Red Chili Powder
1-2 tsp black pepper crushed
2-3 tbs green coriander
bread slices
Direction:
in a blow, add boiled potatoes, boiled chicken. green chilli, salt, boiled peas, chaat masala, chili powder, black pepper, green coriander and mix it well.
now cut the bread slices in round shape.
now make the kachori shape by filling prepared mixture between two bread slices and press the edges using little water on edges.
now fry in the cooking oil on high flame.
اجزاء:
ابلے ،میشڈ آلو 2عدد
باریک کٹا ہو اچکن آدھا کلو
ہری مرچیں چوپڈ 2-3عدد
نمک حسبِ ذائقہ
ابلے ہوئے مٹر 1کپ
چاٹ مصالحہ 1-2چائے کے چمچ
لال مرچ پاؤڈر 1چائے کا چمچ
کٹی کالی مرچ 1-2چائے کے چمچ
سبز دھنیا 2-3کھانے کے چمچ
بریڈ سلائیسیز
ترکیب:
ایک باؤل میں ابلے ،میشڈ آلو ، باریک کٹا ہوا چکن، ہری مرچ، نمک، مٹر، چاٹ مصالحہ، لال مرچ پاؤڈر اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔
اب سینڈوچ بریڈ کو گول کاٹ کر اس پر تیار کیا ہو امکسچر رکھیں اور دوسری بریڈ رکھ کر بند کر دیں۔
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے تیار کی ہوئی بریڈز کو تیز آنچ پر گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔