Recipes

More

Try Our Savory Chicken Bread Pocket Recipe | Ramzan Special Recipe

Try Our Savory Chicken Bread Pocket Recipe | Ramzan Special Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Make this Ramzan even more special with our mouth-watering Chicken Bread Pocket recipe! Quick, easy, and bursting with flavor, it's the perfect snack for iftar or any time of day.

 Ingredients

Ingredients for Bread Pockets:
Ingredients for Bread Pockets Mixture:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take 2 bread slices and cut the edges, place them on top of each other, and flatten them with a rolling pin. Cut them into a round shape with a cutter. Do the same with all bread slices.

2 .
Now dip them in beaten eggs and coat them in bread crumbs.

3 .
Deep fry them until crispy and fully done. Set aside.

4 .
In a pan heat oil and add chicken, and cook it until it changes color.

5 .
Now add soy sauce, chili sauce, salt, black pepper powder, and red chili flakes and mix it well. Now at the end add onion and capsicum and cook for 2-3 mins. Add ketchup and cook until the chicken is fully done. Your Chicken Veggies Mixture is ready.

6 .
Take the prepared bread pockets and cut them in half.

7 .
Place a lettuce leaf in them and add the prepared Chicken Veggie Mixture in it.

8 .
Your Chicken Bread Pockets are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
دو بریڈ سلائسز لے کر ان کے کنارے کاٹ دیں اور انہیں بیلنے سے بیل لیں اور انہیں کٹر سے گول شکل میں کاٹ لیں۔

2 .
اب ان کو پھینٹے ہوئے انڈوں میں ڈبو کر بریڈ کرمز میں کوٹ کریں۔

3 .
پھر انہیں کرسپی ہونے تک ڈیپ فرائی کرلیں۔

4 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن ڈال کر رنگ تبدیل ہونے تک پکائیں۔

5 .
پھر اس میں سویا سوس، چلی سوس، نمک، کالی مرچ پاؤڈراور کٹی لال مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ آخر میں پیاز اور شملہ مرچ ڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں۔اب اس میں کیچپ اور چکنڈال کر اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔چکن ویجیز مکسچر تیار ہے۔

6 .
تیار بریڈپاکٹس لے کر انہیں آدھے حصے میں کاٹ لیں۔

7 .
اب اس میں سلا د پتا رکھ کر تیار چکن ویجی مکسچر ڈالیں۔

8 .
چکن بریڈ پاکٹس تیار ہیں۔

Recipe Tips