Recipes

More

Chicken Chili Dry Recipe

Chicken Chili Dry Recipe

  • PREP TIME
    5
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    3

Craving Chinese takeout but don't have time to cook? SuperChef has the perfect solution! Our street-style chinese flavors Ready To Cook Chilli Dry sauce makes it easier than ever to create a delicious and authentic Chicken Chilli Dry dish right at home.

 Ingredients

CHICKEN CHILI DRY

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
IN A BOWL, MIX THE CHICKEN WITH THE GIVEN PACK OF DRY POWDER AND EGG. LET IT REST FOR 15-20 MINS.

2 .
DEEP FRY THE CHICKEN IN HOT OIL FOR 3-4 MINUTES UNTIL IT'S LIGHTLY GOLDEN, THEN SET IT ASIDE.

3 .
IN A PAN, HEAT OIL AND SAUTE GREEN CHILLIES AND GINGER FOR 30 SECONDS.

4 .
ADD COOKED CHICKEN AND TOSS FOR A MINUTE. ADD CHILLI DRY SAUCE AND MIX WELL

5 .
NOW AND 1/4 CUP OF WATER, THEN COOK 2-3 MINUTES WHILE STIRRING OR UNTIL DESIRED CONSISTENCY.

6 .
DISH OUT CHICKEN CHILI DRY AND GARNISH WITH GREEN CHILLIES AND GINGER (OPTIONAL). SERVE WITH FRIED RICE (OR RICE OF YOUR CHOICE).


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں،چکن، دیا گیا خشک پاؤڈر اور انڈہ ڈال کر مکس کریں۔ اور پندرہ سے بیس منٹ کے لئے چھوڑ دیں۔

2 .
پھرگرم کھانے کے تیل میں اس چکن کوتین سے چارمنٹ یا بلکہ سنہری ہونے تک ڈیپ فرائی کریں اور ایک طرف رکھ دیں۔

3 .
اب ایک پین میں ایک کھانے کاچمچ تیل ، ہری مرچیں اور ادرک ڈال کر ایک منٹ کے لیے ساتے کریں ۔

4 .
پھر اس میں تیار چکن ڈال کر ایک منٹ کے لئے ہلایں۔

5 .
اب اس میں چلی چکن ڈرائی سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور پھر 1/4 کپ پانی ڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں۔ یا جب تک گریوی آپ کی خواہش کے مطابق گاڑھی نہ ہو جائے)۔

6 .
اب اسے ڈش میں ڈال کر ہری مرچوں اور ادرک سے گارنش کریں اور فرائیڈ رائس یا اپنی پسند کے چاولوں کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips