Recipes

More

Chicken Steak with Tarragon Sauce Recipe

Chicken Steak with Tarragon Sauce Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    2

Chicken Steak with Tarragon Sauce is a perfect blend of tender chicken and a rich, creamy tarragon sauce that elevates the flavor to a whole new level. Try this Chicken Steak with Tarragon Sauce for a gourmet experience in your own kitchen! 

 Ingredients

Ingredients for Chicken Steak
Ingredients for Tarragon Sauce
Ingredients for Sauteed Veggies

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken filets, chili sauce, soy sauce, red chili flakes, black pepper crushed, garlic powder, salt, mustard paste and mix it well.

2 .
On a grill pan, heat oil and add marinated chicken filets. Cook each side for 3-4 mins. Set aside.

3 .
In a saucepan add butter, oil and heat until butter melts.Add onion and cook until translucent. Add chicken stock, tarragon leaves, soy sauce, salt and cook for 1-2 mins.

4 .
Add slurry and cook until it thickens. Add cream and cook for another minute.

5 .
In a pan heat oil and add blanched potatoes, blanched carrot, blanched zucchini, oregano, salt and saute for 1-2 mins. Set aside.

6 .
Now serve them with chicken steak and tarragon sauce. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن سٹیک بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن فلے، چلی سوس، سویا سوس،کُٹی لال مرچیں، کالی مرچ، لہسن پاؤڈر، نمک اور مسٹرڈ پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
اب ایک گرل پین پر کھانے کاتیل گرم کرکے اس میں میرینیٹکیاچکن فلے ڈال کردونوں طرف سے دو سے تین منٹ تک پکائیں۔

3 .
ٹیرا گون سوس بنانے کے لئے ایک سوس پین میں مکھن، کھانے کاتیل ڈال کرمکھن پگھلنے تک گرم کریں پھر اس میں پیازڈال کر اس کا رنگ ہلکہہونے تک پکائیں پھر اس میں چکن سٹاک، ٹیراگون لیوز، سویا سوس اور نمک ڈال کر ایک سے دومنٹ تک پکائیں۔

4 .
پھر اس میں سلری ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں اور پھرکریم ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔

5 .
ویجیٹبل ساتے کرنے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ببلانچڈآلو، بلانچڈ گاجر، بلینچڈ توری اوریگانواورنمک ڈال کر ایک سے دو منٹ تکفرائی کریں۔ساتے وجیٹیبل تیار ہیں۔

6 .
چکن سٹیک تیار ہے ٹیراگون سوس اور ساتے وجیٹیبل کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips