Recipes

More

×

Loaded Keema Fries Recipe

Loaded Keema Fries Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Make your Eid celebrations more delicious with Loaded Keema Fries, a perfect blend of crispy fries, flavorful keema. These Loaded Keema Fries are the ultimate Eid snack to enjoy with family and friends. 

 Ingredients

Ingredients for Keema
Ingredients for Fries
Ingredients for Sauce
Ingredients for Keema Loaded Fries

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and add beef keema. Cook until it changes color.

2 .
Now add hot sauce, soy sauce, red chili powder, black pepper powder, red chili flakes, garlic powder, salt, oregano and cook for 2-3 mins.

3 .
Add water and cover and cook until fully done. Set aside.

4 .
In a pot heat water and add potatoes. Boil them until 80% done. Now strain and set aside.

5 .
Pat dry them with paper cloth and let them cool at room temperature.

6 .
Now coat them with cornflour.

7 .
Deep fry them until crispy and fully done. Set aside.

8 .
In a bowl add ketchup, mustard paste, bbq sauce, sriracha sauce and mix it well. Set aside.

9 .
In a serving plate add layers of prepared fries, keema, fries and then keema again.Now drizzle mustard sauce and mayo on top.

10 .
Lastly add jalapenos and parsley on top. Your Keema Loaded Fries are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
قیمہ بنانے کے لئے بنانے کے ایک پین میں کھانے کاتیل گرم کرکے اس میں بیف کاقیمہ ڈال کر اس کا رنگ بدلنے تک پکائیں۔

2 .
اب اس میں ہاٹ سوس، سویا سوس، لال مرچ پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈر، لال مرچ پاؤڈر، لہسن پاؤڈر، نمک اور اوریگانو ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

3 .
پھر اس مین پانی ڈال کر ڈھانپیں اسے اچھی طرح پکائیں۔

4 .
فرائزبنانے کے لئے ایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں آلو ڈال کراسے اسی فیصد تک ابالیں اور چھان کر ایک طرف رکھ دیں۔

5 .
اب انہیں پیپر کلوتھ سے خشک کریں اور کمرے کے درجہ حرارت پر ٹھنڈا ہونے دیں۔

6 .
پھر ان کو کارن فلور سے کوٹ کریں۔

7 .
اب انہیں کرسپی ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

8 .
سوس بنانے کے لئے ایک پیالے میں کیچپ، مسٹرڈ پیسٹ، بی بی کیو سوس، سریراچا سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

9 .
لوڈیڈ قیمہ فرائز بنانے کے لئے سرونگ پلیٹ میں تیار فرائز، قیمہ، فرائیز پھر قیمہ کی تہہ ڈال کرمسٹرڈ سوس اور میو ڈالیں۔

10 .
لوڈیڈ قیمہ فرائز تیار ہیں اسے ہاپینو سے گارنش کریں۔

Recipe Tips