Recipes

More

×

Chow Mein Spring Rolls Recipe

Chow Mein Spring Rolls Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Try this Chow Mein Spring Rolls Recipe for a crispy and flavorful twist on your iftar menu! Perfect for Ramzan, this Chow Mein Spring Rolls Recipe is a delicious fusion snack everyone will love. 

 Ingredients

Ingredients for Chicken Marination
Ingredients for Chow Mein
Ingredients for Chow Mein Spring Rolls

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken and SuperChef Liquid Marination. Let it rest for 15-20 mins.

2 .
In a pot heat oil and add marinated chicken. Cook until it changes color.Add onion, capsicum, carrot, cabbage and cook for 2-3 mins.

3 .
Add boiled spaghetti and SuperChef Chow Mein Sauce. Shake it well before use. Cook for 2-3 mins. Set aside.

4 .
Take the roll patti and add chow mein filling on it. Wrap it in roll shape. Seal the edges with flour mixture. Note: they can be frozen for up to 1 month and in an airtight container

5 .
Deep fry them until crispy and golden brown.

6 .
Your Chow Mein Spring Rolls are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن میرینیشن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن اور سپر شویف لیکویڈ میرینیشن ڈال کر پندرہ سے بیس منٹ تکچھوڑ دیں۔

2 .
چاؤ مین بنانے کے لئے ایک برتن میں کھانے کاتیل گرم کرکے اس میں میرینیٹ کیاچکن ڈالیں اور اس کا رنگ بدلنے تک پکائیں پھراس میں پیاز، شملہ مرچ، گاجراور بند گوبھی ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

3 .
اب ابلی ہوئی سپگیٹی اور سپر شیف چاؤ مین سوس ڈالنے سے پہلے اسے اچھی طرح ہلائیں پھر اسے مزیددو سے تین منٹ تک پکائیں۔

4 .
چاؤ مین سپرنگ رولز بنانے کے لئے رول پیٹی پر تیارچاؤ مین فلنگ ڈالیں اور اسے رول کی شکل میں لپیٹیں اور کناروں کو آٹے کے مکسچر سے بند کر دیں۔ نوٹ: انہیں ایک مہینے تک ایئر ٹائٹ کنٹینر میں ڈال کر فریز کر سکتے ہیں۔

5 .
اب انہیں کرسپی اور سنہری براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

6 .
چاؤ مین سپرنگ رولز تیار ہیں۔

Recipe Tips