Recipes

More

Fried Rice Recipes 3 Ways

Fried Rice Recipes 3 Ways

Research Content

3 Ways Fried Rice Recipe

The largest online food network of Pakistan, proudly presents the all new 3 Ways fried rice recipe to its beloved users. Fried rice recipes have been a great part of the diet of Pakistani’s and has made a great impact on Pakistani cuisine and Pakistani cooking recipes. Some other recipes that are worthy of mention are the delectable easy tiramisu cake recipe , the delectable and creamy Swiss roll recipe, the delicious and healthy kalmi tikka recipe and the flavorsome easy hot and sour soup recipe. No matter what the variant is named, and what the ingredients are, the general preparation of the fried rice is almost the same and involves stir frying of rice in a Karahi or a similar looking cooking utensil, the Japanese wok. The first fried rice receipt shown in the video is the delectable vegetable fried rice which involves a deliberate usage of vegetables like capsicum, cabbage, boiled peas, carrots, and cauliflower. The second delectable fried rice recipe which is featured on the video is called chicken fried rice and in this recipe, the rice is shallow fried with pieces of chicken meat. There are different amalgamations and tastes of this recipe eaten all over the world. Visit sooperchef to download the complete fried rice 3 ways recipe in Urdu and English language for free.

Ingredients for Vegetable Fried Rice

2 TBSP Cooking Oil
50 gm Cabbage
50 gm cauliflower
1 boiled carrot
50 gm boiled Pease beans
1 Green capsicum
300 gm guard rice
Salt (As Needed)
1 TSP White Chili Powder
1 TBSP Chicken Powder
20 gm Green Onions
yellow food color (As Needed)

Ingredients for Egg Fried Rice:
2 TBSP Cooking Oil
50 gm Cabbage
1 Boiled Carrot
1 Green Capsicum
300 gm Guard Rice
Salt (As Needed)
1 TSP White Chili Powder
1 & ½ TBSP Chicken Powder
10 gm Green Onions
1 egg

Ingredients for Chicken Fried Rice:
100 gm chicken
300 gm guard rice
1 carrot
1 Green Capsicum
100 gm cabbage
chicken powder (As Needed)
Salt (As Needed)
White pepper Powder (As Needed)
Instructions for vegetable fried rice:
1. First of all, add water in a bowl, then add rice and soak them in water for 22-25 Minutes, then boil these rice by adding cooking oil, vinegar & salt
2. In a pan, add cooking oil, boiled cabbage, boiled cauliflower, boiled carrot, boiled Pease beans, green capsicum and cook it for a while, Now add boiled guard rice, food color and cook it 3-4 minutes
3. Now add salt, white chili powder, chicken powder, chicken powder, green onions, yellow and stir it
4. Your Tasty vegetable rice are ready to serve

Instructions for Egg Fried Rice:
1. In a pan, add cooking oil and Egg, fry this Egg
2. Now Add Green Capsicum, Carrot, Cabbage, Boiled Guard Rice, fod color and cook it for 2-3 Minutes
Then add salt, white chili powder, 3. Your Tasty Egg Fried Rice are ready to Serve

Instructions for Chicken Fried Rice:
1. First of all, add water in a bowl, then add rice and soak them in water for 22-25 Minutes, then boil these rice by adding cooking oil, vinegar & salt
2. Take a pan, add cooking oil, carrots, capsicum,cabbage, cauliflower, and cook it lighltly
2. Now add boiled guard rice, salt, chicken powder, white chili powder, boiled chicken, green onions, and stir it
3. Your Tasty Chicken Rice are ready to serve
Preparation Time: 25 Minutes Cooking Time:60 minutes serve: 2-3

ویجیتیبل رائس اجزاء کھا نے کا تیل دو کھانے کے چمچ بند گوبھی پچاس گرام پھول گوبھی پچاس گرام گاجر اُبلی ہوئی ایک عدد مٹر اُبلے ہوئے پچاس گرام سبز شملہ مرچ ایک عدد گارڈ چاول تین سو گرام نمک حسبِ ذائقہ سفید مرچ پاؤڈر ایک چائے کا چمچ چکن پاؤڈر ایک کھانے کا چمچ سبز پیاز بیس گرام ترکیب ایک پین میں کھا نے کا تیل لیں اوراس میں بند گوبھی اُبلی ہوئی ،بھول گوبھی اُبلی ہوئی گاجر اُبلی ہوئی ،مٹراُبلے ہوئے ،سبز شملہ مرچ ڈال کر ہلکا سا پکالیں اور اب اس میں اُبلے ہوئے گارڈ چاول ڈال کر تین سے چار منٹ تک پکا لیں ۔ ْاب اس میں نمک،سفید مرچ پاؤڈر ،چکن پاؤڈر ،سبز پیاز اور پیلا رنگ ڈال کر ہلا لیں ۔ ۔آپکے مزیدار ویجیٹیبل رائس تیار ہیں ۔ انڈا فرائیڈ رائس اجزاء کھا نے کا تیل دو کھانے کے چمچ بند گوبھی پچاس گرام گاجر اُبلی ہوئی ایک عدد سبز شملہ مرچ ایک عدد گارڈ چاول تین سو گرام نمک حسبِ ذائقہ سفید مرچ پاؤڈر ایک چائے کا چمچ چکن پاؤڈر ڈیڑھ کھانے کے چمچ سبز پیاز دس گرام انڈا ایک عدد ترکیب ایک باؤل میں پانی لیں اور اس میں چاول ڈال کر بائیس سے پچیس منٹ تک بھِگوکر رکھ دیں ایک پین میں کھانے کا تیل لیں اوراس میں انڈا ڈال کر فرائی کر لیں ۔ ۔اب اس میں سبز شملہ مرچ ،گاجر ،بند گوبھی اور اُبلے ہوئے گارڈ چاول ڈال کر دو منٹ تک پکالیں ۔ آپکے مزیدار انڈا رائس تیار ہیں ۔ چکن رائس اجزاء چکن ایک سو گرام گارڈ چاول تین سو گرام گاجر ایک عدد شملہ مرچ ایک عدد بند گوبھی ایک سو گرام نمک حسبِ ذائقہ چکن پاؤڈر ایک کھانے کا چمچ سفید مرچ پاؤدڑ ایک چائے کا چمچ سبز پیاز دس گرام ترکیب ۔ ایک پین میں کھانے کا تیل لیں اوراس میں گاجر ،شملہ مرچ ،بند گوبھی ڈال کر ہلکا سا پکا لیں ۔ ۔اب اس میں گارڈ چاول اُبلے ہوئے ،نمک،چکن پاؤڈر ،سفید مرچ پاؤڈر ،چکن اُبلا ہوااور سبز پیاز ڈال کر ہلا لیں ۔ آپکے مزیدار چکن رائس تیار ہیں ۔ تیا ری کا وقت :25 منٹ پکانے کا وقت: 60 منٹ افراد: دو سے تین

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
03 Feb 2022 08:04 PM
I am very glad to find your website. Thank you Read More