Hash Brown Recipe
Hash Brown Recipe
Research Content
Looking for an instant weekend recipe? Here is Hash Brown Recipe to attract your menu. Try out this Hash Brown Recipe and share your thoughts with us.
Ingredients:
3 Potato
Salt to taste
1 tsp Black Pepper
1 tsp Red chili flakes
1 tsp Onion powder
1 tsp Garlic powder
180g Mozzarella/Cheddar Cheese
1/2 cup Flour
Oil for frying
Directions:
In a bowl grate potato.
Put shredded potatoes in piece of cloth and strain as much water as you can.
Set aside for 15 to 20 minutes.
In a pan heat oil add shredded potatoes and cook for 2-5 minutes on low medium flame.
In a separate bowl add salt, onion powder, black pepper, red chili flakes, garlic powder, cheese, flour in potatoes and mix well.
Turn into any shape and fry until golden brown.
اجزاء:
آلو 3عدد
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ 1چائے کا چمچ
کٹی لال مرچ 1چائے کا چمچ
پیاز پاؤڈر 1چائے کا چمچ
لہسن پاؤڈر 1چائے کا چمچ
موزریلا/چیڈر چیز 180گرام
میدہ آدھا کپ
کھانے کا تیل فرائی کے لئے
ترکیب:
ایک باؤ ل میں باریک آلو کاٹ لیں۔
اب باریک کٹے ہوئے آلوؤں کو ایک کپڑے میں ڈال کر اس کا پانی نچوڑ لیں اور پندرہ منٹ کے لئے سائیڈ پر رکھ دیں۔
پھر پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں باریک کٹے ہوئے آلو ڈال کر ہلکی درمیانی آنچ پر دو سے پانچ منٹ پکا لیں۔
اب ایک دوسرے باؤل میں نمک، پیاز پاؤڈر، کالی مرچ، کٹی لال مرچ، لہسن پاؤڈر، چیز، میدہ اور آلو ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
پھر کسی چانچے میں ڈال کر ان کی کوئی بھی شکل بنا کر گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔