Recipes

More

Long Donuts Recipe

Long Donuts Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Looking for the best long donuts recipe? This easy and delicious long donuts recipe is perfect for any occasion. Follow this step-by-step guide to make your own perfect long donuts at home today! 

 Ingredients

Ingredients for Dough
Ingredients for Chocolate Ganache
Ingredients for Assembling

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, eggs, Nestlé MilkPak Unsalted Dairy Butter, icing sugar, yeast, salt, vanilla essence, Nestlé MilkPak Full Cream Milk and mix it well. Knead a smooth dough.

2 .
Grease it with butter and cover with cling film. Let it rest until doubles in size.

3 .
In a bowl add dark chocolate and Nestlé MilkPak Dairy Cream and microwave it for 1 minute.

4 .
Your Chocolate Ganache is ready. Serve and enjoy.

5 .
Take the prepared dough and punch to release air bubbles.

6 .
Now flatten it into thick sheet and cut rectangular donut shapes from it. Cover them with cloth and res for 10-15 mins

7 .
Deep fry them until light brown on medium flame.

8 .
Top them with prepared chocolate ganache and serve. Your Long Donuts are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈو بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، انڈے، نیسلے ملک پیک انسالٹڈ ڈیری بٹر، آئسنگ شوگر، خمیر، نمک، ونیلا ایسنس اورنیسلے ملک پیک فل کریم ملک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ اور سمود ڈو گوندھ لیں۔

2 .
پھراسے مکھن سے گریس کریں اور کلنگ فلم سے ڈھانپ کر سائز میں دوگنا ہونے تک چھوڑ دیں۔

3 .
چاکلیٹ گناش بنانے کے لئے ایک باؤل میں ڈارک چاکلیٹ اور نیسلے ملک پیک ڈیری کریم ڈال کر ایک منٹ کے لیے مائیکرو ویو کریں۔

4 .
چاکلیٹ گاناچے تیار ہے۔

5 .
اسیمبلنگ کے لئے تیار ڈو کو پنچ کریں تاکہ ہوا نکل جائے۔

6 .
اب اسے موٹی شیٹ میں چپٹا کریں اور ریکٹینگل ڈونٹ کی شکل میں کاٹ لیں اور اسے کپڑے سے ڈھانپ کر دس سے پندرہ منٹ تک چھوڑ دیں۔

7 .
پھرانہیں درمیانی آنچ پر ہلکے براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

8 .
لانگ ڈونٹس تیار ہیں۔تیار چاکلیٹ گناش سے گارنش کر کے سرو کریں۔

Recipe Tips