Recipes

More

Mushroom Roulade Recipe

Mushroom Roulade Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    40
  • SERVING
    3

Discover how to make the perfect Mushroom Roulade Recipe with tender chicken and flavorful fillings. Elevate your dinner with this Mushroom Roulade Recipe, a dish packed with flavor and texture. Perfect for any home cook.

 Ingredients

Ingredients for Mushroom Filling
Ingredients for Sauce
Ingredients for Mushroom Roulade

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan, heat Nestlé MilkPak Unsalted Dairy Butter and add garlic. Cook for a minute.Add onion and cook until translucent. Add mushrooms, mixed herbs, black pepper powder, salt and cook for a minute. Set aside.

2 .
In a pan, heat Nestlé MilkPak Unsalted Dairy Butter, flour and cook for 30 seconds

3 .
Add chicken stock and mix it well. Now add cheddar cheese, Nestlé MilkPak Dairy Cream, black pepper powder, salt and cook until the cheese melts. Set aside.

4 .
Take the chicken fillet and cut it from the center from one side horizontally.

5 .
Now flatten it with a hammer. Add a layer of mushroom filling on it and wrap the chicken fillet around it. Wrap the cling film around this chicken fillet roll.

6 .
Now in a pot, heat water and bring it to a boil. Place cling film wrapped chicken roll.

7 .
Boil them for 7-8 mins or until 90% done.

8 .
Now remove the cling film and fry them on a pan for 1-2 mins or until light brown.

9 .
Your Mushroom Roulade is ready. Serve it with the sauce and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
مشروم فلنگ بنانے کے لئے ایک پین میں، نیسلے ملک پیک انسالٹڈ بٹر کو گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کرایک منٹ تک پکائیں۔

2 .
پھر اس میں پیازڈال کر اس کا رنگ ہلکہ ہونے تک پکائیں اب اس میں مشروم، مکس ہرب، کالی مرچ پاؤڈراورنمک ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔

3 .
سوس بنانے کے لئے ایک پین میں،نیسلے ملک پیک انسالٹڈڈیری بٹراورمیدہ ڈال کرتیس سیکنڈ تک پکائیں۔

4 .
چکن اسٹاک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ اب چیڈر پنیر، نیسلے ملک پاک ڈیری کریم، کالی مرچ پاؤڈر، نمک شامل کریں اور پنیر گلنے تک پکائیں۔ ایک طرف رکھ دیں۔

5 .
مشروم رولاڈبنانے کے لئے چکن فلے کودرمیان سے کاٹ لیں۔ اب اسے ہیمر سے چپٹا کریں پھر اس پر مشروم فلنگ کی ایک تہہ ڈالیں اور اس کے گرد چکن فلے کو لپیٹ دیں اورچکن فلے رول کے گرد کلنگ فلم لپیٹ دیں۔

6 .
پھر ایک برتن میں پانی گرم کر کے ابال لیں اور اس میں کلنگ فلم سے لپیٹے ہوئے چکن رول کو رکھیں۔

7 .
اب انہیں ساتھ سے آٹھ منٹ یاں نوئے فیصد پکنے تک ابالیں۔

8 .
پھر اس پرسے کلنگ فلم کو ہٹا دیں اور انہیں ایک پین پر ایک سے دو منٹ یا ہلکے براؤن ہونے تک بھونیں۔

9 .
مشروم رولاڈ تیار ہے۔ اسے تیار سوس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips