Spaghetti with Tender Pops Recipe
Spaghetti with Tender Pops Recipe
Research Content
For those who want something quick yet tasty this Spaghetti with Tender Pops is perfect for them. Time saving & tempting recipe!
Ingredients for Spaghetti with Tender Pops:
250gm K&N’s Tender Pops
400gm Linguine (Pasta)
1 tablespoon olive oil
2 teaspoons minced garlic
¼ teaspoon red pepper flakes
1 tablespoon butter
1 tablespoon zest of 2 lemons
⅓ cup lemon juice
1 K&N’s STOK
1 Cup Water
½ cup cream
Parmesan cheese, for sprinkling
¼ cup chopped basil or parsley, for garnish
Directions for Spaghetti with Tender Pops:
In a large pot of boiling salted water, cook the pasta according to package directions. Drain pasta and set a side.
Prepare the K&N’s Tender Pops as per the instruction on the pack.
Take a skillet, add water, K&N’s STOK, 2 teaspoons of garlic, along with the lemon juice into the skillet. Using a whisk, deglaze the pan until any brown bits are
removed from the bottom. Let the sauce cook on a gentle simmer for 5 minutes on medium heat. Add in the butter, stirring until it melts. Then, add the lemon
zest and the cream. Let the sauce come to a gentle simmer, then add the pasta and prepared K&N’s Tender Pops into the skillet. Toss to combine and coat. Taste
for seasonings, adjust salt and pepper as desired. Add water if needed to help thin sauce to coat pasta. Sprinkle with parmesan cheese and chopped basil.
Serve immediately.
اجزاء K&Ns Tender Pops 250 گرام پاستہ 400گرام زیتون کا تیل 1کھانے کا چمچ لہسن(چوپ) 2کھانے کا چمچ لال مرچ کُٹی ہوئی آدھا چائے کا چمچ مکھن 1کھانے کا چمچ لیموں کا چھلکہ 1کھانے کا چمچ لیموں کا رس ایک تیہائی کپ K&Ns STOK 1 پانی 1 کپ کریم آدھا کپ پارمیزان چیز گارنش بیزل گارنش
ترکیب:
ایک برتن میں پانی لیں اس میں نمک ،اور پاستہ ڈال کر ا‘بال لیں(پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق اُبال کر نکال لیں)
ٹنڈر پوپ کو پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق تیار کر لیں۔
ایک برتن میں تھوڑا سا پانی لیں اس میں سٹوک ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں ۔
اب اس میں لہسن ، لیموں کا رس ڈال کرپانچ منٹ تک پکا لیں اور ہلاتے رہیں۔
اب اس میں بٹر ڈال کرپگھنلے تک پکا لیں۔
اب اس میں لیموں کا رس، لیموں کا چھلکا ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں۔
اب اس میں پاستہ اور تیار کیا ہوا ٹنڈر پوپس ڈال کراچھی طرح ملا لیں۔
اب اس میں نمک، کالی مرچ ڈال کر ملا لیں۔
اب اس میں پارمیزان چیز، بیزل ڈال کر ملا لیں اور سرو کر دیں۔