Enjoy the bite of this Sweet & Spicy Korean Chicken made in the glazy sauce. Delicious fried chicken coated in spicy Korean Sauce will make you crave for more. Serve it with boiled rice and cherish the taste of this Sweet & Spicy Korean Chicken. Do not forget to share your feedback with us.
Ingredients
Ingredients for Chicken:
Ingredients for the Sauce:
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
In a bowl add chicken cubes, sesame oil, salt, black pepper, corn flour and mix well till fully coated.
2 .
Now drop each chicken cube separately in the hot oil and fry each side for 2-3 minutes over medium flame until brown and crispy.
3 .
Take it out of the oil and keep them aside.
4 .
In a small bowl add honey, soy sauce, red chili flakes, vinegar, sesame oil and water. Whisk it until combined.
5 .
Now heat the oil in a pan. Add onion, garlic and ginger and cook them for a minute. Now add the prepared sauce to the pan and cook until it thickens.
6 .
Add prepared chicken into the sauce and cook it until it is fully coated with the sauce.
7 .
Serve with boiled rice and garnish with sesame seeds and green onion.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
ایک باؤل میں چکن کیوبز، تِلوں کا تیل، نمک، کالی مرچ اور کارن فلار ڈال کر اچھی طرح مکس کریں جبتک اچھی طرح کوٹ ہوجائے۔
2 .
اب چکن کیوبز کوگرم گرم تیل میں درمیانی آنچ پرہر سائیڈ سے دو سے تین منٹ فرائی کر لیں۔
3 .
چکن کو تیل سے نکال کرایک سائیڈ پر رکھ دیں۔
4 .
اب ایک چھوٹے باؤل میں شہد، سویا سوس، کٹی سرخ مرچیں، سرکہ، تِلوں کا تیل اور پانی ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔
5 .
پھر ایک پین میں کھا نے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز، لہسن اور ادرک ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔ اب اس میں تیارسوس پین میں ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں۔
6 .
اب اس چکن کو سوس میں ڈال کر اچھی طرح ہونے تک پکائیں۔
7 .
ابلے ہوئے چاولوں کے ساتھ سرو کرکے تِل اور ہرے پیاز سے گارنش کریں۔