Recipes

More

×

Tandoori Chicken Garlic Bread

Tandoori Chicken Garlic Bread

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Indulge in the rich flavors of Tandoori Chicken Garlic Bread, a perfect addition to your Ramzan celebrations. Enjoy Tandoori Chicken Garlic Bread this Iftar and make your meal truly special! 

 Ingredients

Ingredients for Tandoori Chicken
Ingredients for Garlic Butter
Ingredients for Tandoori Chicken Garlic Bread

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken, yogurt, tandoori masala, lemon juice, and ginger garlic paste and mix it well. Marinate it for 20 mins.

2 .
In a pan, heat oil and add marinated chicken. Cook until the chicken is fully done. Set aside.

3 .
In a bowl add salted butter, parsley, garlic, paprika powder, oregano, egg and mix it well. Set aside.

4 .
Take the bread loaf and cut it into horizontal slices.

5 .
Brush garlic butter mixture on it.

6 .
Add a layer of tandoori chicken and mozzarella cheese on it.

7 .
Now bake it in a preheated oven at 160 degrees for 3-4 mins or until the cheese melts.

8 .
Your Tandoori Chicken Garlic Bread is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
تندوری چکن بنانے کے لئے ایک باؤل یں چکن، دہی، تندوری مصالحہ لیموں کا ر س اورادرک لہسن کا پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور اسے بیس منٹ کے لیے میرینیٹ کریں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں میرینیٹ یاچکن ڈال کراسے پوری طرح سے پکنے تک پکائیں۔

3 .
گارلک بٹر بنانے کے لئے ایک باؤل یں سالٹیڈ بٹر، پارسلے، لہسن، پیپریکا پاؤڈر، اوریگانواورانڈا ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

4 .
تندوری چکن گارلک بریڈبنانے کے لئے ریڈ لوف لے کراس لمبی سائیڈ کے سلائس میں کاٹیں۔

5 .
پھراس پرگارلک بریڈڈالیں

6 .
تندوری چکن اور موزریلاچیز کی تہہ ڈالیں۔

7 .
اب اسے پہلے سے گرم اوون میں ایک سو ساٹھ ڈگری پرتین سے چارمنٹ یا چیز میلٹ ہونے تک بیک کریں۔

8 .
تندوری چکن گارلک بریڈ تیار ہے۔

Recipe Tips