Teriyaki Chicken Wings Recipe
Teriyaki Chicken Wings Recipe
Research Content
Teriyaki Chicken Wings Recipe
Ingredients:
For Teriyaki Sauce:
½ cup soy sauce
¼ cup Brown Sugar
½ tsp sesame oil
1 tsp Garlic Powder
1 tbsp vinegar
¼ cup water
1 tbsp Corn flour (mixed with water)
Cooking oil (As Needed)
425 gm K&N’s Combo Wings
White sesame seeds (As needed for garnishing)
Directions for Teriyaki Chicken Wings
1. Prepare the K&N’s Combo Wings as per the instructions on the pack.
2. Prepare the teriyaki sauce. In a small saucepan, combine all the ingredients (soy sauce, brown sugar, sesame oil, garlic powder, vinegar). Whisk the ingredients together then add
water, mix well by adding corn flour (mixed with water). Teriyaki sauce is ready
5. Now add fried K&N’s Combo Wings in teriyaki Sauce Coat the wings in the sauce and cook for one more minute, allowing the sauce to thicken and adhere to the wings.
6. Sprinkle sesame seeds and/or chopped green onion over the top for garnish.
تریاسوس بنانے کے اجزاء سویا سوس ایک چوتھائی کپ پانی ۱یک چوتھائی کپ براؤن شوگر ایک چوتھائی کپ لہسن پاؤڈر 1 چائے کا چمچ تل کا تیل 1کھانے کا چمچ چاول کاسرکہ 1کھانے کا چمچ کارن فلور 1کھانے کا چمچ پانی 1کھانے کا چمچ سفیید تل بطور گارنش K&Ns Combo Wings 425 گرام
تریاکی چکن ونگز بنانے کی ترکیب
کمبو ونگز کو پیکٹ پر لکھی ہدایات کے مطا بق تیار کر لیں۔
تریاکی سوس بنانے کے لیے ایک پین میں سویا سوس، براؤن شوگر، تل کا تیل، لہسن پاؤڈر،سرکہ ڈال کرہلکا سا پکا لیں۔
اب اس میں کورن فلور ڈال دیں اور ہلاتے رہیں۔ گاڑھا ہونے پر اس میں تیار کیے ہوئے ونگز ڈال دیں۔
اور اب اس کو ہلکا سا پکا لیں۔
سفید تل اور سبز پیاز سے گارنش کر لیں۔
آپکی مزے دار تریاکی چکن ونگز تیار ہے۔