Recipes

More

Bread Skewers Recipe

Bread Skewers Recipe

  • PREP TIME
    25
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Try these Bread Skewers for a snack that's both filling and tasty. Delicious bread skewers that everyone will love. Share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Filling
Ingredients for Sauce
Ingredients for Bread Skewers

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add potatoes, chicken, green onion, cheddar cheese, onion, black pepper crushed, chili sauce, garlic powder, red chili flakes, soy sauce, salt and mix it well. Set aside.

2 .
In a bowl add mayo, sriracha sauce, garlic powder, salt and mix it well.

3 .
Take a bread slice, remove the edges and spread prepared chicken mixture on it. Place another edgeless bread slices on it. Cut this sandwich into small squares.

4 .
Tread these squares onto wooden skewers and dip them in beaten eggs. Coat in bread crumbs. Now deep fry them until fully done.

5 .
Your Bread Skewers are ready. Serve them with prepared sauce and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن فلنگ بنانے کے لئے ایک باؤل میں آلو، چکن، ہری پیاز، چیڈر چیز، پیاز، کالی مرچ، چلی سوس، گارلک پاؤڈر، کُٹی لال مرچیں، سویا سوس اور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں میو، سریراچا سوس، لہسن پاؤڈراور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
بریڈ سکیورز بنانے کے لئے بریڈ سلائس کے کناروں کو ہٹا دیں اور اس پرتیار چکن مکسچر پھیلاکر اس پرایک اوربریڈ سلائس رکھا کر اس سینڈوچ کو چھوٹے کیوبز میں کاٹ لیں۔

4 .
پھران کیوبزپرکو پھنٹے ہوئے انڈوں میں ڈبو کر بریڈ کربز میں کوٹ کرکے انہیں ڈیپ فرائی کرلیں۔

5 .
بریڈ سکیورز تیار ہیں۔ انہیں تیار سوس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips