Recipes

More

×

Chicken Stuffed Mini Rolls Recipe

Chicken Stuffed Mini Rolls Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Indulge in these mouthwatering Chicken Stuffed Mini Rolls, a perfect treat for your Ramzan Iftar. These easy-to-make rolls are filled with flavorful chicken, making them a great addition to your Ramzan meals. Try this recipe and elevate your iftar spread.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Filling
Ingredients for Chicken Stuffed Mini Rolls

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan, heat oil and add onion. Cook until translucent.

2 .
Add boiled chicken, green coriander, green chilies, red chili powder, black pepper powder, salt, coriander powder, red chili flakes and cook for 2-3 mins. Set aside.

3 .
Take the roll patti and place chicken filling in the center. Wrap it in roll shape and seal the edges with flour batter. Note: They can be frozen in a ziplock bag for 1 month

4 .
Deep fry them until golden brown in color.

5 .
Your Chicken Stuffed Mini Rolls are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن فلنگ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز ڈال کر اس کا رنگ ہلکہ ہونے تک پکائیں۔

2 .
اب اس میں ابلا ہوا چکن، ہرا دھنیا، ہری مرچ، لال مرچ پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈر، نمک، دھنیا پاؤڈراور کٹی لال مرچیں ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

3 .
چکن سٹفڈ منی رولز بنانے کے لئیرول پیٹی پرچکن فلنگ رکھیں اوراسے رول کی شکل میں لپیٹیں اور کناروں کوفلاربیٹر کی مدد سے بند کر دیں۔ نوٹ: انہیں زپ لاک بیگ میں ایک ماہ کے لیے فریز کر لیں۔

4 .
اب انہیں گولڈن براؤن ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

5 .
چکن سٹفڈ منی رولز تیار ہیں۔

Recipe Tips