Looking for the perfect Eid dessert? This Custard Panna Cotta is rich, creamy, and incredibly easy to make! With just a few simple ingredients, you can create a smooth and luscious treat that will impress your family and guests.
Ingredients
Ingredients for Custard
Ingredients for Jelly
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
In a pot, heat milk and add sugar. Cook until sugar dissolves.
2 .
Add custard slurry and cook until thickens. Add cream and mix it well.
3 .
Now dish it out and add apple, banana and pomegranate. Mix it well.
4 .
In a pan, heat water and add jelly powder. Cook until it dissolves.
5 .
Pour it into a dessert glass and let it rest for 8-10 mins in the refrigerator.
6 .
Now add custard to the same dessert glasses and serve.
7 .
Your Custard Panna Cotta is ready.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
کسٹرڈ بنانے کے لئے ایک برتن میں دودھ گرم کرکے اس میں چینی ڈال کر چینی میلٹ ہونے تک پکائیں۔
2 .
اب اس میں کسٹرڈ سلری ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں پھر اس میں کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
3 .
پھر اسے ڈشمیں نکال کر اس میں سیب، کیلا اور انار ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
4 .
جیلی بنانے کے لئے ایک پین میں پانی گرم کرکے اس میں جیلی پاؤڈر ڈال کر اسے اچھی طرح گھلنے تک پکائیں۔
5 .
پھراسے ڈیزرٹ گلاس میں ڈال کر فریج میں آٹھ سے دس منٹ تک رہنے دیں۔