Recipes

More

Dhaka Fried Fish Recipe by SooperChef

Dhaka Fried Fish Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    3

Join us in this culinary adventure as we share the secrets to achieving the perfect crispy texture and mouthwatering taste. 

 Ingredients

Ingredients Dhaka Fried Fish

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take boneless fish fillets and cut them into pieces.

2 .
Transfer them to a bowl add chili sauce, red chili powder, lemon juice, salt, red chili flakes, ginger garlic paste and mix it well. Let it rest for half hour.

3 .
Now add flour, sesame seeds and egg. Mix it again.

4 .
Deep fry these marinated fish pieces until fully done.

5 .
Your Dhaka Fried Fish is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈھاکہ فرائیڈ فش بنانے کے لئے بونلیس مچھلی فلیٹ کو چھوٹے ٹکڑوں میں ڈال لیں۔

2 .
اب انہیں ایک باؤل میں ڈال کر اس میں چلی سوس، لال مرچ پاؤڈر، لیموں کا رس، نمک، کُٹی لال مرچیں، ادرک لہسن کا پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور آدھا گھنٹے کے لئے مرینیٹ کرلیں۔

3 .
پھر اس میں میدہ، سفیدتل اور انڈا ڈال کر دوبارہ مکس کریں۔

4 .
اب میرینیٹ کی ہوئی مچھلی کوگرم کھانے کے تیل میں ڈیپ فرائی کریں۔

5 .
ڈھاکہ فرائیڈ فش تیار ہے۔

Recipe Tips