Recipes

More

Mango Lab-e-Shireen Recipe

Mango Lab-e-Shireen Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    3

Learn how to make delicious Mango Lab-e-Shireen at home with our easy step-by-step recipe. Quick and easy Mango Lab-e-Shireen recipe for a refreshing delight summer treat.

 Ingredients

Ingredients for Mango Jelly
Ingredients for Strawberry Jelly
Ingredients for Mango Puree
Ingredients for Mango Custard Vermicelli

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan add water, bring it to a boil and add mango jelly. Mix it well and cook for 3-4 mins.

2 .
In a pan add water, bring it to a boil and add strawberry jelly.Mix it well and cook for 3-4 mins.

3 .
In a jar add mango chunks. Blend it well and set aside.

4 .
In a pan add Nestle Milkpak Full Cream Milk, let it boil, and add colorful vermicelli. Cook until vermicelli gets soft and nonsticky.

5 .
Now add mango puree in it and mix well.

6 .
In a cup add mango custard and Nestle Milkpak Full Cream Milk and mix well.

7 .
Now add prepared custard to the vermicelli mixture and mix well.

8 .
In a bowl add the prepared mango vermicelli custard mixture add pistachios, almonds, raisins, and mango puree, and mix it well.

9 .
Now add Cocktail, mango chunks, mango jelly, strawberry jelly, Nestle Milkpak Dairy Cream, mix it well and serve.

10 .
Mango Lab – E Shireen is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
مینگو جیلی بنانے کے لئے ایک پین میں پانی ڈال کر ابال لیں پھر اس میں مینگو جیلی ڈال کراسے اچھی طرح مکس کرکے تین سے چارمنٹ تک پکائیں۔

2 .
سٹرابیری جیلی بنانے کے لئے ایک پین میں پانی ڈال کر اسے ابال لیں پھر اس میں سٹرابیری جیلی ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور تین سے چارمنٹ تک پکائیں۔

3 .
مینگو پیوری بنانے کے لئے ایک جار میں مینگو چنکس ڈال کر اسے اچھی طرح بلینڈ کر کے ایک طرف رکھ دیں۔

4 .
ورمیسیلی کسٹرڈ بنانے کے لئے ایک پین میں نیسلے ملک پیک فل کریم ملک ڈال کراسے ابلنے دیں پھر اس میں رنگین ورمیسیلی ڈال کر ان کو نرم ہونے تک پکائیں۔

5 .
پھر اس میں آم کی پیوری ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

6 .
اب ایک کپ میں آم کا کسٹرڈ اور نیسلے ملک پیک فل کریم دودھ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

7 .
پھر اس کو ورمیسیلی کے آمیزے میں ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

8 .
اسیمبلنگ کے لئے ایک باؤل میں تیار مینگو ورمیسیلی کسٹرڈ ال کرمکسچر میں پستے، بادام، کشمش اور مینگو پیوری ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

9 .
اب اس میں فروٹ کاک ٹیل، مینگو چنکس، مینگو جیلی، سٹرابیری جیلی اورنیسلے ملک پیک ڈیری کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

10 .
مینگو لیب شیریں تیار ہے۔

Recipe Tips