Recipes

More

Cream of Mushroom Soup Recipe

Cream of Mushroom Soup Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

This rich Cream of Mushroom Soup is perfect for a cozy night in. Learn how to make it from scratch with this easy-to-follow recipe.

 Ingredients

Ingredients for Cream of Mushroom Soup
Ingredients for Garlic Bread

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot, heat oil and add garlic. Cook for 30 seconds. Add onion and cook until translucent.

2 .
Add chicken, mushrooms and cook until chicken changes color.

3 .
Add flour and cook for a minute. Now blend it well with the hand blender.

4 .
Now add chicken stock and mix it well. Add black pepper, salt, soy sauce, Nestlé MilkPak Dairy Cream and cook for 2-3 mins. Set aside.

5 .
In a bowl add Nestlé MilkPak Salted Dairy Butter, mixed herbs, garlic and mix it well.

6 .
Spread this butter mixture on a french bread slice and bake them in a preheated oven at 160 degrees for 2 mins.

7 .
Your garlic bread is ready. Serve it with Cream of Mushroom Soup and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
کریم اوف مشروم سوپ بنانے کے لئے ایک برتن میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر تیس سیکنڈ تک پکائیں پھر پیاز ڈال کر اس کا رنگ ہلکا ہونے تک پکائیں۔

2 .
اب اس میں چکن اور مشروم ڈال کر چکن کا رنگ بدلنے تک پکائیں۔

3 .
پھر اس میں میدہ ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں اور ہینڈ بلینڈر سے اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔

4 .
اب اس میں چکن سٹاک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں پھر اس میں کالی مرچ، نمک، سویا سوس اور نیسلے ملک پیک ڈیری کریم ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔

5 .
گارلک بریڈ بنانے کے لئے ایک باؤل میں نیسلے ملک پیک انسالٹیڈ ڈیری بٹراور لہسن ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

6 .
پھر اس تیار بٹر مکسچر کو فرنچ بریڈ سلائس پر پھیلائیں اور پہلے سے گرم اوون میں ایک سو ساٹھ ڈگری پردو منٹ تک بیک کریں۔ گارلک بریڈ تیار ہے

7 .
کریم آف مشروم سوپ تیار ہے۔ گارلک بریڈ کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips