Recipes

More

Chicken Tikka Corn Soup Recipe by SooperChef

Chicken Tikka Corn Soup Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    5

Warm up with a bowl of soulful fusion – our homemade Chicken Tikka Corn Soup is a flavor-packed delight! Discover delicious comfort in every spoonful! Follow our guide to the ultimate Chicken Tikka Corn Soup recipe.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Stock
Ingredients for Soup:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water and add chicken wings, boneless chicken, onion, black peppercorns, garlic pods, salt and boil for 15-20 mins.

2 .
Remove the scum and chicken from the stock. Set aside.

3 .
In a pan heat oil and add chicken, tikka masala, lemon juice and cook for 1-2 mins.

4 .
In a pot heat chicken stock, sweet corn and cook for 10-15 mins.

5 .
Now add chili sauce, soy sauce, black pepper crushed, salt and cook for 2-3 mins.

6 .
Now add slurry and cook until soup thickens. Add egg whites and cook for mix for 1-2 mins.

7 .
Now dish it out and add chicken tikka, green onion and sweet corn on top. Your Chicken Tikka Corn Soup is ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن سٹاک بنانے کے لئےایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں چکن ونگز، بونلیس چکن، پیاز، کالی مرچ، لہسن اورنمک ڈال کرپندرہ سے بیس منٹ تک ابالیں۔ اب سٹاک سے سکم کو ہٹا دیں۔

2 .
اب سٹاک سے سکم کو ہٹا دیں۔

3 .
چکن تکہ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن تکہ مصالحہ اور لیموں کا رس ڈال کرایک سے دومنٹ تک پکائیں۔

4 .
سوپ بنانے کے لئے ایک برتن میں چکن سٹاک اورسویٹ کارن کو گرم کرکے دس سے پندرہ منٹ تک پکائیں۔

5 .
اب اس میں چلی سوس، سویا سوس، کالی مرچ پسی ہوئی، نمک ڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں۔

6 .
پھراس میں سلری ڈال کر سوپ گاڑھا ہونے تک پکائیں پھر اس میں انڈے کی سفیدی ڈال کرمزید ایک سے دو منٹ تک مکس کریں۔

7 .
اب اسے باؤل میں نکال کر اوپرسے چکن تکہ، ہری پیاز اور سویٹ کارن ڈال دیں۔چکن تکہ کارن سوپ تیار ہے۔

Recipe Tips