Creamy Tomato Chicken Skillet, made with K&N’s Pakistan TenderBrest is super easy to make. Fried chicken pieces dipped in creamy tomato sauce are gonna melt in your mouth like anything. Try out these Creamy Tomato Chicken Skillets this weekend and share your feedback with us.
Ingredients
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
Season K&N’s TenderBrest with ¼ tsp salt, ½ tsp black pepper powder and ½ tsp garlic powder on each side of chicken.
2 .
Heat olive oil in an ovenproof skillet or cast-iron skillet at medium-high heat. Add seasoned chicken to skillet and cook until golden brown in color for about 4 minutes. Turn and cook on the other side for another 4 minutes. Remove chicken from the pan and set aside.
3 .
In the same skillet, heat olive oil and add garlic, sauté for 1 minute. Add tomato paste, fennel seeds, and red chili flakes and cook for about 1 minute.
4 .
Add crushed tomatoes and bring to a simmer, allow to cook for 4-5 minutes. Stir in heavy cream, parmesan cheese, stir and cook until oil separates.
5 .
Add salt into creamy tomato sauce and cooked K&N’s TenderBrest. Allow cooking for more minutes.
6 .
Top it with fresh basil and your Creamy Tomato Chicken Skillet is ready to serve.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
چکن سکلٹ بنانے کے لئے چکن ٹینڈر بریسٹ پر ایک چوتھائی چائے کا چمچ نمک، آدھا چائے کا چمچ کالی مرچ پاؤڈر اور آدھا چائے کا چمچ لہسن چھڑک دیں۔
2 .
اب ایک سکلٹ میں درمیانی آنچ پر زیتون کا تیل گرم کرلیں۔پھر اس پر چکن ٹینڈربریسٹ رکھیں اور چار منٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔ا ب سائیڈ بدل کر مزید چار منٹ پکائیں۔
3 .
کریمی ٹماٹو سوس بنانے کے لئے سکلٹ میں زیتون کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔اب اس میں ٹماٹر پیسٹ، سونف اور کٹی لال مرچیں ڈال کر مزید ایک منٹ بھون لیں۔
4 .
اب اس میں پسے ہوئے ٹماٹر ڈال کر ابلنے دیں اور چار سے پانچ منٹ پکنے دیں۔پھر اس میں ہیوی کریم اور پامیزن چیز ڈال کر مکس کریں اور آئل چھوڑنے تک پکائیں۔
5 .
کریمی ٹماٹو سوس میں نمک اور پکے ہوئے چکن ٹینڈر بریسٹ ڈالیں اور کچھ منٹ پکنے دیں۔