Loaded Baked Potatoes Recipe
Loaded Baked Potatoes Recipe
Research Content
Scrumptious, nutritious and appetizing Loaded Baked Potato Recipe. Perfectly Loaded Baked Potato recipe to try today. Share your feedback!
Ingredients
4 Links K&N’s Frankfurter Sausage
As per taste Salt
4 medium potatoes
½ cup onion, diced
1 tsp garlic, minced
1 tsp, chilli flakes
1/4 cup green bell peppers, chopped
1/4 cup red bell peppers, chopped
1/4 cup Yellow bell peppers, chopped
1 Tbsp olive oil
Fresh parsley
1 cup cheddar & mozzarella cheese, shredded
½ cup sweet corn
Salt to taste
1 tsp freshly ground black pepper, to taste
½ tsp (1g) nutmeg, optional
Step 2. Meanwhile prepare the filling-mixture.
1. In a large frying pan heat oil or butter over medium high heat.
2. Saute the onion with garlic for about 2 minutes until soft.
3. Add bell peppers and saute for a while
4. Add salt, netmag, red chili flakes, black pepper and cook for 1-2 minutes.
5. Prepare K&N’s Frankfurter Sausage as per the instructions on the pack.
6. Add prepared Frankfurter Sausage (sliced), nutmeg, salt, pepper and stir well.
7. Garnish with fresh parsley and remove from the heat.
Step 3. When the potatoes are cool enough to handle
1. cut potatoes in half lengthwise, scoop the interior out of each leaving about 1/4 inch shell of potato flesh and skin.
2. Mash slightly the scooped-out potato, add to filling mixture, and stir.
Step 4. Turn the oven to 480°F (250°C).
1. Fill the potato shells with the filling mixture and place them on the baking sheet.
2. Add the sweet corn and sprinkle with mixed cheese on top.
3. Bake for 10-15 minutes until potatoes turn golden brown.
Step 5. Serve with dipping sauce or sour cream or alongside a fresh salad.
اجزاء K&N's Frankfurter Sausage چار لنکس نمک حسبِ ذائقہ آلو 4عدد پیاز آدھا لہسن(چوپ) 1 کُٹی لال مرچ 1 چائے کا چمچ لال شملہ مرچ ایک چوتھائی کپ پیلی شملہ مرچ ایک چوتھائی کپ سبز شملہ مرچ ایک چوتھائی کپ زیتون کا تیل 1 کھانے کا چمچ پارسلے گارنش چیڈر ، مزریلی چیز(کدو کش) 1کپ سویٹ کورن آدھا کپ کالی مرچ حسبِ ذائقہ نمک حسبِ ذائقہ جائفل آدھا چائے کا چمچ
ترکیب:
تیس سے چالیس منٹ تک آلو اُبال لیں۔
فلنگ مکیچر بنانے کی ترکیب:
فرینک فرٹر کو پیکٹ پر دی ہوئی ہدایات کے مطابق تیار کر لیں۔
ایک پین میں کھانے یا بٹر ڈال کر گرم کر لیں۔
اب اس میں پیاز اور لہسن ڈال کر سوتے کر لیں۔
اب اس می شملہ مرچ ڈال کر تھوڑی دیر پکالیں۔
اب اس میں نمک، جائفل، لال مرچ اکُٹی ہوئی، کالی مرچ ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکا لیں۔
اب اس میں فرینک کو چھوٹے کیوب میں کاٹ لیں اور اس میں ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں اور گارنش کے لیے پارسلے ڈال دیں۔
آلوکو درمیان سے کاڑ لیں اور اس میں سے درمیان سے آلو خالی کر لیں
اب اس میں تیار کیا ہوا مصالحہ ڈال دیں اور اس سویٹ کارن اوراس پر مزریلہ اور چیڈر چیز کو ڈال دیں اور دس سے پندرہ منٹ تک یا جب تک گولڈن براؤن ہونے تک بیک کر لیں۔
ڈپنگ سوس اور فریش سلاد سے ساتھ پیش کریں۔