Sausage Soup Recipe
Sausage Soup Recipe
Research Content
Aromatic and tasty soup recipe. Loved by both adults & kids.
Ingredients
2 Tbsp of Olive Oil
8 links K&N’s Chicken Sausage, cut into coins
½ Cup Onion, diced
1 Cup Carrots, peeled and diced
3 Stalks of Celery, diced
1 Tbsp Garlic, minced
1/2 cup Tomato Paste
250g Cannellini Beans, drained and Rinsed (lobia)
2 K&N’s Chicken Stok
1 Tbsp Mix herbs (Basil, Oregano, Rosemary, Thaym )
Salt and Pepper, to taste
1 Tbsp Corn Flour
Method:
1) In a large pot, add the oil and preheat it over medium-high heat, add the K&N’s Chicken sausage along with the onions, garlic, carrots, celery, salt and pepper, cook it on medium high
heat for about 8-10 minutes or until they soften and develop some color.
2) Add the tomato paste, stir it in until the tomato paste softens a bit, then add Cannellini Beans, 4-5 cups of water,K&N’s stok and mix herbs.
3) Bring to a boil, simmer for 3-4 minutes then add corn flour and serve either as-is or over rice
اجزاء زیتون کا تیل 2 کھانے کے چمچ K&Ns Chicken Sausage 8 لنکس K&Ns Chicken Stok 2 عدد پیاز (چوپ) آدھا کپ گاجر(چوپ) 1کپ Stalks of Celery تین لہسن(چوپ) 1کھانے کا چمچ ٹماٹر پیسٹ آدھا کپ لوبیا(پانی میں بھیگی ہوئی) 250g مکس ہربز (تھائم، بیزل، روز میری، اوریگانو) 1کھانے کا چمچ نمک، کالی مرچ حسبِ ذائقہ کارن فلور (پانی میں ملا) 1کھانے کے چمچ پانی چار سے پانچ کپ
ترکیب
ایک بڑے برتن میں زیتون کا تیل لیں اس میں لہسن ڈال کر ہلکا سا پکا لیں۔
اب اس میں پیاز، گاجر،ٍ سلری،نمک، کالی مرچ،لوبیا، ٹماٹر پیسٹ، مکس ہربز ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔
اب اس میں پانی ، چکن سٹوک ڈال کر آٹھ سے دس منٹ تک پکا لیں۔
اب اس میں چکن سوسیج کو چھوٹے چھوٹے کوئن کی شکل میں کاٹ لیں۔،
اب اس کو ڈھک کرتین سے چار منٹ تک پکا لیں۔
اب اس میں کارن فلور ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔