Schezwan Tempura Skillet is a quick and flavorful solution to your hunger pangs. This super easy meal made with K&N's Chicken Tempura is worth your effort. Try out this Cheesy Schezwan Tempura Skillet and let us know how it turned out.
Ingredients
Ingredients for red chili paste:
Ingredients for Schezwan Tempura Skillet:
DIRECTIONS
If you are looking for some delicious recipes which
are
easy to make then look no further. SuperChef gives you a variety of recipes
with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and
tested recipes which every foodie will love to try.
1 .
In a pan heat water and add dry red chilies. Boil until the water reduces to half in quantity and chilies get soft.
2 .
Transfer the boiled chilies into a blender and blend until smooth paste has formed. Set aside.
3 .
In a skillet heat oil and garlic, cook for a minute. Add onion and cook until translucent.
4 .
Now add red chili paste and simmer over low flame for a minute. Add ketchup, soy sauce, brown sugar and cook for 1-2 minutes. Add red and green capsicum and cook for a minute.
5 .
Fry K&N’s Chicken Tempura as per instructions on the pack.
6 .
Transfer prepared K&N’s Chicken Tempura into a skillet. Mix it well to coat it in Schezwan Sauce.
7 .
Take the skillet off the flame. Add a layer of mozzarella cheese over it.
8 .
Garnish it with jalapenos, oregano, red chili flakes, parsley and serve. Your Schezwan Tempura Skillet is ready.
اجزاء
DIRECTIONS
اگر آپ مزیدار اور
آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔
سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا
سکتی
ہیں۔
آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔
1 .
ریڈ چِلی پیسٹ بنانے کے لئے ایک پین میں پانی گرم کرکے اس میں خشک سرخ مرچیں ڈال کر پانی آدھا رہ جانے اور مرچیں گل جانے تک ابال لیں۔
2 .
اب ابلی ہوئی مرچوں کو بلینڈر میں ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔
3 .
شیزوان سوسبنانے کے لئے ایک کڑاہی میں کھانے کا تیلگرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔اب اس میں پیاز ڈال کر کچھ دیر پکا لیں۔
4 .
اب اس میں لال مرچ کا پیسٹ ڈالیں اور ہلکی آنچ پر ایک منٹ تک پکائیں۔پھر اس میں کیچپ، سویا سوس اوربراؤن شوگر ڈال کر ایک سے دومنٹ تک پکائیں۔اب اس میں سرخ اور سبز شملہ مرچ ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔
5 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق چکن ٹیمپورافرائی کر لیں۔
6 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق چکن ٹیمپورافرائی کر لیں۔
7 .
پھر برتن کو چولہے سے اتار کر اس پر موزریلا چیز کی تہہ لگائیں۔
8 .
اب اس پر جیلپینو، اوریگانو، کٹی لال مرچیں اور پارسلے سے گارنش کرکے سرو کر یں۔شیزوان ٹیمپورا سکلٹ تیار ہے۔